Zabava

Jackson se je vrnil

K.Š.
28. 9. 2012, 21.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

25 let bo objavi originalnega albuma Michaela Jacksona Bad in izjemno uspešni istoimenski turneji, lahko na policah trgovin že najdete posebno izdajo Bad 25.

Originalni album je bil izdan 31. avgusta 1987, produciral pa ga je Quincy Jones. Albumu je sledila tudi prva Mihaelova solo turneja, na kateri ga je poslušalo več kot 4,4 milijona oboževalcev!

Koncert, na katerem sta uživala tudi Charles in Diana

Tokratna posebna izdaja  je na voljo kot enojni, dvojni, trojni, CD, DVD in LP! Na DVDju se nahaja posnetek Jacksonovega koncerta, ki ga je imel 16. julija 1988 v Wembleyju. Posnetki za DVD so bili nedolgo nazaj najdeni na zasebni videokaseti preminulega Kralja popa. Seveda sta kvaliteta zvoka in slike izboljšana, da bodo lahko njegovi oboževalci uživali v spektaklu. Na tem koncertu je bilo kar 72.000 oboževalcev, med njimi tudi princ Charles in princesa Diana.

Neobjavljeni posnetki

CD izdaja vključuje remasteriran original albuma Bad, še neobjavljene posnetke iz Jacksonovega zasebnega studia, tako demo posnetke pesmi, ki so bile objavljene na albumu Bad kot tudi tiste, ki niso bile objavljene, live izvedbe iz Wembleya ter remiksi pesmi, za katere so zaslužni priznani DJji in producenti. Pred kraktim je bila tako javnosti že predstavljena pesem ‘Bad’ s Pitbullom in Afrojackom.