Veliko navdušenje

Princ William sprostil zavore na koncertu Taylor Swift

S.Č.
23. 6. 2024, 11.18
Posodobljeno: 23. 6. 2024, 11.18
Deli članek:

Po družbenih omrežjih kroži videoposnetek, ki prikazuje valižanskega princa Williama, kako pleše v množici na koncertu Taylor Swift. Posnet je bil, kot poroča The Sun, oblečen v zapeto srajco in suknjič, medtem ko je užival v glasbi in pel ob uspešnici "Shake It Off".

Profimedia
Skupinska slika

Številni kraljevi oboževalci so bodočemu kralju zaploskali za njegove plesne poteze, eden pa je zapisal: "Všeč mi je njegovo navdušenje! Taylor je res za vsakogar." Drugi je dodal: "Morda je princ, a je kralj plesa."

Včeraj je William praznoval svoj 42. rojstni dan. Njegov oče, kralj Karel, mu je čestital za rojstni dan s čustvenim sporočilom. Po poročanju britanskih medijev je William na koncert pripeljal svoje tri otroke, princa Georgea, princeso Charlotte in princa Louise. Pridružili so se jim tudi nekateri drugi kraljevi člani, kot sta Zara in Mike Tindall.

Ameriška pop megazvezdnica Taylor Swift, ki je stara prijateljica princa Williama, je v petek začela londonski del svoje rekordne turneje Eras. Na koncertu na Wembleyju je bil prisoten tudi njen fant, igralec ameriškega nogometa Travis Kelce.

Williama so nedavno opazili v javnosti, ko je Anglija igrala nogometno tekmo z Dansko v Nemčiji na Euru 2024. Včeraj je njegova žena, princesa Kate, objavila posnetek svojega moža z otroki na plaži in ob njegovem rojstnem dnevu dodala: "Vsi te imamo radi, oče."

William je že leta 2013 delil oder s Taylor Swift v Kensingtonski palači, ko sta skupaj izvedla pesem "Livin' On A Prayer" skupine Bon Jovi. Takrat je šlo za dobrodelni dogodek.

Princ William je še enkrat pokazal svojo sproščeno in zabavno plat, kar je očaralo množice in pridobilo še več simpatij. Njegovo navdušenje nad glasbo Taylor Swift je še en dokaz, da je lahko princ hkrati tudi človek, ki zna uživati v življenju.