spil samo en martini

Justin Timberlake prekinil molk po aretaciji

S.Č.
23. 6. 2024, 09.57
Posodobljeno: 23. 6. 2024, 10.09
Deli članek:

Justin Timberlake je končno spregovoril po svoji nedavni aretaciji zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Zvezdnika so v začetku tedna obtožili vožnje v vinjenem stanju in dveh prometnih prekrškov, saj na znaku stop ni ustavil in ni ostal na svojem voznem pasu.

Profimedia
Justin Timberlake

Kot je prvi poročal TMZ, je Justina Timberlakea ustavila policija po tem, ko so opazili njegovo sumljivo vožnjo. Med zaslišanjem je zvezdnik trdil, da je spil samo en martini. To pa ni preprečilo, da bi ga obtožili vožnje pod vplivom alkohola.

Na svojem prvem koncertu po aretaciji, ki je potekal v Chicagu v okviru njegove svetovne turneje The Forget Tomorrow, je Timberlake nagovoril svoje oboževalce. Daily Mail poroča, da je bil pevčev govor kratek, vendar čustven. "To je bil težak teden. Vem, da me je včasih težko ljubiti, a ti me vedno znova ljubiš," je dejal Timberlake, pri čemer se je zahvalil tistim, ki so ga podpirali. Dodal je, da se vsi soočamo z vzponi in padci v življenju.

Veliko bo imel povedati, ko bo čas za to

Urad okrožnega državnega tožilca Edwarda Burkea Jr. bo zastopal Timberlakea na sodišču. Burke je za Page Six izjavil, da se veseli obrambe obtožb in da bo imel veliko povedati, ko bo čas za to. Naslednje sojenje je razpisano za 26. julija, vendar pevec ne bo rabil biti prisoten.

Timberlakeova izjava je naletela na mešane odzive. Njegovi zvesti oboževalci so izražali podporo in razumevanje, medtem ko so drugi poudarili resnost vožnje pod vplivom alkohola in nevarnost, ki jo takšno ravnanje predstavlja za druge udeležence v prometu.

Justin Timberlake se bo moral soočiti s posledicami svojega dejanja na sodišču. Njegovi oboževalci bodo pozorno spremljali razvoj dogodkov, medtem ko bo sam poskušal nadaljevati svojo turnejo in kariero. Pravna bitka bo razkrila, kako bo ta incident vplival na njegovo prihodnost in javno podobo.