vrnitev

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z drastično preobrazbo

S.Č.
17. 4. 2024, 09.22
Posodobljeno: 17. 4. 2024, 09.22
Deli članek:

Johnny Depp, ki bo kmalu praznoval svoj 61. rojstni dan, je na britanski premieri filma "Jeanne Du Barry" presenetil občinstvo in medije s svojo korenito spremenjeno podobo.

Profimedia
Johnny Deep ob odhodu iz premiere.

Pojavil se je z novo kratko frizuro in precej vitkejšo postavo, kar je velika sprememba od njegovega prejšnjega videza z dolgimi lasmi in bolj robustno podobo, kakršen se je še februarja pojavljal v Torinu med režiranjem svojega novega filma "Modi".

Posvetil naj bi se zdravemu načinu življenja

Premiera filma "Jeanne Du Barry", kjer Johnny Depp igra francoskega kralja Ludvika XV., je potekala v ponedeljek v Londonu. Za to priložnost je oblekel elegantno oprijeto obleko znamke Dior, s katero je poudaril svojo novo, bolj suhljato postavo. Pričevanja bližnjih prijateljev razkrivajo, da je igralec zadnje mesece preživel v Londonu, kjer naj bi se posvetil zdravemu načinu življenja.

Profimedia
Drastično spremenjen Johnny Deep, a kljub temu v svojem slogu.

Po dolgem obdobju osebnih izzivov in pravnih bitk, med drugim tudi zmagi na sodišču proti svoji bivši ženi Amber Heard, kjer je bilo ugotovljeno, da je bil žrtev obrekovanja, Depp nadaljuje s svojimi umetniškimi projekti. V nedavnem intervjuju je Depp zavrnil misel, da se vrača po odsotnosti. "Od nikoder se nisem vrnil. Nikamor nisem šel," je poudaril, s čimer je zavrnil govorice o svoji izobčenosti iz Hollywooda.

Vstopa v novo poglavje

Film "Jeanne Du Barry" je bil premierno prikazan že lani na filmskem festivalu v Cannesu in od takrat naprej vzbuja precej pozornosti predvsem zaradi Deppove vloge in izvedbe dialogov v francoščini. Ta film predstavlja enega od ključnih korakov v Deppovi obnovi kariere in njegovem prizadevanju, da se ponovno uveljavi kot eden vodilnih igralcev svoje generacije.

Johnny Depp ostaja osrednja figura v filmski industriji, njegova zadnja preobrazba in profesionalni projekti pa so dokaz, da njegova kariera še zdaleč ni končana, temveč vstopa v novo poglavje.