Dogodek leta

Magnifico pripravlja glasbeni spektakel v Tivoliju

N.S.
14. 3. 2024, 16.36
Posodobljeno: 15. 3. 2024, 09.08
Deli članek:

'Charlatan de Balkan' se pripravlja na njegov največji in najbolj ambiciozni glasbeni podvig doslej - koncertni spektakel, ki bo 31. avgusta v parku Tivoli.

Jure Klobčar
Priljubljeni glasbenik Magnifico.

Priljubljeni Magnifico velja za enega najuspešnejših glasbenikov pri nas, saj je v treh dekadah močno zaznamoval slovensko kulturo. V svoji 30-letni samostojni glasbeni karieri je izdal osem avtorskih plošč in tri filmske albume ter imel več kot 1000 koncertov doma in po svetu, njegove pesmi pa se vrtijo v 53 državah sveta.

Jure Klobčar
Magnifico je na posebnem druženju v Tivoliju razkril podrobnosti o velikem koncertu 31. avgusta v parku Tivoli.

Prodaja vstopnic se je začela v petek, 15. marca 2024, ob 9. uri. Za nakup kliknite >>TUKAJ<<.

"Enfant terrible" slovenske glasbe je začel s 24.000 poljubi, nam predstavil Silvijo in Emanuelle, odpeljal iz Ljubljane v Portorož in ob tem razbijal tabuje in stereotipe. Besedi "čefur" je vdahnil ponos, "pedrom", "lezbijkam" in drugim manjšinam pa legitimnost. Naučil nas je Marš na Drino in nam podaril samo ljubezen. Ko je zapel Hir aj kam, hir aj go, se mu je zgodil export-import, potem pa še šarlatanska Tivoli in Cici Mici.

Jure Klobčar
Magnifico bo s svojo skupino poskrbel za največji in najambicioznejši glasbeni projekt v svoji karieri, ki bo zagotovo tudi dogodek leta.

Tivoli, pridem nocoj! 
Decembra leta 2017 je prvič razprodal Areno Stožice, nakar je to ponovil še trikrat, leta 2020 pa je postavil rekord v prodaji vstopnic za tradicionalni božični koncert na svetovnem spletu. Letos poleti, 31. avgusta, pa bo Magnifico v parku Tivoli postregel z edinstveno izkušnjo, ki je ne gre zamuditi – z dogodkom leta, nepozabnim koncertom ob 30-letnici Magnificove samostojne kariere, ki bo največji koncert zanj in za park Tivoli doslej. »Seveda ne gremo na rekord. Prizorišče je veliko, kot je, ne morem ga ne zmanjšati ne povečati. Seveda pa si želimo, da bo na koncertu, ki bo za vse nekaj posebnega, čim bolj polno in veselo. Park Tivoli je stvar ambienta, ne rekordov, se ne ukvarjamo s tem. Tisti, ki poznajo to prizorišče, vedo, da je pravljično že samo po sebi, tudi če dve uri gledaš v zrak, kaj šele, če dodaš muziko. Zato verjamem, da bo res čarobno. Z bendom in orkestrom bomo poskrbeli za to,« je na ekskluzivnem druženju ob predstavitvi dogodka leta povedal Magnifico.

Jure Klobčar
Magnifico

Število vstopnic je omejeno, zagotovite si najugodnejše »early bird« za 29 evrov že jutri, 15. marca, ob 9. uri, ko se bodo začele prodajati na Eventimu in vseh Petrolovih mestih! Za nakup KLIKNITE >>TUKAJ<<

Jure Klobčar
Orkester se je lotil Magnificovih največjih uspešnic, odigrali jih bodo tudi na koncertu v parku Tivoli.