Sunili so ji denarnico in mobilni telefon

Radijsko pripravnico Laro v Dallasu doletela nesreča

A. M.
14. 3. 2024, 14.45
Posodobljeno: 14. 3. 2024, 14.45
Deli članek:

Pripravnica v 'Denis Avdić Showu' na Radiu 1, Lara Tošić, se trenutno nahaja v ameriškem Dallasu, kjer se ji dogaja marsikaj tako dobrega, kot slabega. Doživela je enega najboljših dni v svojem življenju, a žal z grenkim priokusom.

Foto: Žan Zajc
Pripravnica Lara na poti v Dallas.

Spomnimo, Laro so prejšnji petek iz programa Radia 1 v živo ugrabili muzikantje Fehtarji, in jo s seboj odpeljali v teksaški Dallas, kjer so z njeno pomočjo že posneli svoj novi videospot. Simpatična voditeljica v Ameriki zelo uživa, predvsem je komaj čakala, da se s Fehtarji odpravi na tekmo Dallas Mavericksov in v živo vidi igrati Luko Dončića. Ekipa je oblečena v navijaške drese, opremljena s harmonikami in transparenti uživala v VIP loži, v družbi še 20.000 drugih gledalcev. A Lari se je žal pred tekmo zgodil neprijeten incident - ukradli so ji telefon in bančno kartico.

Žan Zajc
Družbo ji dela pisana druščina Fehtarjev.

“Ta tekma mi je polepšala dan. Zgodila se mi je namreč ena slabših stvari, ki se ti lahko zgodi v tujini. Nekdo mi je sunil telefon, mojega Leota. Notri sem imela spravljeno še bančno kartico. Na telefonu sem imela shranjene vse fotke, vse posnetke za službo, za naloge, ki jih moram opraviti. Zdaj uporabljam službenega. Klicala sem svojo številko in se noben ne javlja. Zjokala sem se, ampak zdaj sem se že pomirila in uživam v VIP loži na tekmi Dallas Mavericksov. Kraje so tukaj kar pogoste, danes smo bili priča kraji ene torbice na ulici, čeprav pravijo, da je Dallas eno izmed bolj varnih mest v Ameriki,” je povedala Lara, ki ni dovolila, da ji neljubi dogodek s telefonom pokvari nepozaben izlet v Texas. Telefon in kartico bo zagotovo nadomestila, srečanja z Luko Dončićem pa ne more nadomestiti nihče.

Žan Zajc
Luka Dončić je slovenske glasbenike toplo sprejel.

Fehtarji in Lara so se namreč po tekmi spoznali z Luko, ki je bil nad obiskom naših glasbenikov navdušen. Tudi sam namreč Fehtarje zelo rad posluša, pozna pa tudi program Radia 1. Lara se v 'Denis Avdić Show' vrača v ponedeljek ob 5. uri, kjer bo izčrpno poročala o vseh podrobnostih nepozabne ameriške dogodivščine in zaupala, kaj vse je ušpičila s Fehtarji.