Uspeh hrvaškega režiserja

V Osijek prihaja brat legendarne Julije Roberts

A. M.
14. 3. 2024, 12.35
Posodobljeno: 14. 3. 2024, 12.45
Deli članek:

V Osijeku se ta teden pričenja snemanje filma 'Death 2: Bloodlines', drugega dela trilerja, ki ga je produciral Vjekoslav Katušin. Večkrat nagrajeni režiser, igralec ter ustanovitelj produkcijske hiše Dream Team Pictures prihaja iz Belega Manastira na Hrvaškem. V njegovi produkciji bo zaigral tudi Eric Roberts.

Profimedia
Eric Roberts navdušen nad Hrvaško, najbolj nad kulinariko,

Poleg Erica Robertsa, brata Julie Roberts, bodo do konca junija v Osijeku ostali še igralci Michael Paré, Randy Havens, Costas Mandylor, Robert Miano, Massi Furlan, Chris Moss in ameriško-kitajska igralka Bai Ling.

Eric Roberts je pohvalil hrvaško produkcijo

"Glede na številne pozitivne odzive in dobre kritike prvega dela trilogije 'Wrongful Death' ni bilo o nadaljevanju snemanja drugega dela nobenega dvoma. Odločili smo se, da okrepimo igralsko zasedbo in v veliko čast mi je sodelovati s tako velikimi imeni kot je Eric, in to v moji rodni Slavoniji in Baranji", je povedal režiser Vjekoslav Katušin.

Eric Roberts in Michael Paré sta se lani na snemanju prvega filma v Belem Manastiru že navdušila nad Hrvaško, predvsem nad gastronomskimi dobrotami in lepoto pokrajine. Pohvalila sta hrvaško produkcijo in profesionalnost, ki se po Robertsovih besedah skoraj ne razlikuje od Hollywooda. "Letos bomo igralce seznanili z našim čudovitim Osijekom, kjer trenutno snemamo, na kar sem izjemno ponosen," je še izpostavil Katušin.

Profimedia
Robertsa je v Osijek povabil režiser Vjekoslav Katušin.

O čem govorita filma 'Wrongful Dead'?

Zgodba prvega dela se vrti okoli prizadevanj lika Davida Moora (Michael Paré), da bi odkril resnico o umoru svojega sina, pri čemer je ključna hči senatorja McElroya (ki ga igra Eric Roberts). Nadaljevanje, ki ga bodo pričeli snemati sedaj, pa govori o detektivu Bruceu Williamsu (Chris Moss), ki se sooča z vrsto skrivnostnih umorov. Poleg osredotočenja na glavno nalogo lika, pa film raziskuje tudi globine medčloveških odnosov in notranjo turbulenco likov.