Maluma postal oče

Škandal ob rojstvu zvezdnikove hčerke; zloraba na račun slave?

S.Č.
14. 3. 2024, 09.55
Posodobljeno: 14. 3. 2024, 10.04
Deli članek:

Rojstvo otroka je nedvomno eden najlepših dogodkov v življenju staršev, a kadar so vpleteni zvezdniki, se stvari lahko zapletejo na načine, ki segajo preko zasebnih obzorij.

Profimedia
Maluma postal ponosen oče hčerki.

Takšen primer je nedavno rojstvo hčerke kolumbijskega pevca Malume in Suzane Gómez, ki je sprožilo val ogorčenja javnosti in odprlo pomembna vprašanja o pravicah, zasebnosti in vplivu slavnih na družbo. Po poročanju medijev je Maluma ob rojstvu svoje hčerke Paris povzročil precej razburjenja, saj naj bi zaradi njegove prisotnosti in varnostnih ukrepov v bolnišnici Rosario v Medellínu, bili drugi pacienti in njihovi obiskovalci neupravičeno omejeni pri dostopu do zdravstvenih storitev.

Angélica Monsalve Gaviria, ena od tistih, ki so jih prizadeli ti ukrepi, je svoje nezadovoljstvo izrazila preko družbenih omrežij, kjer je kritizirala dvojna merila in zlorabo položaja s strani slavnih. "Nisem mogla videti svojega vnuka Piera, ki se je rodil v bolnišnici v Medellínu. Mojo hčerko in druge matere so odstranili iz čakalnice, ker se je danes v tej bolnišnici rodila Malumova hči. V tej državi se zakon 100 (ustavna pravica do zdravja) uporablja na različne načine glede na družbeni status in denar, ki ga imate," je zgroženo zapisala na omrežju X.

"Tega trenutka ne bom nikoli pozabil!"

Maluma se je odzval na obtožbe, a morda ni dovolj jasno naslovil ključnih vprašanj, ki so se porajala. Namesto da bi priznal morebitno napako ali se zavezal k izboljšanju dostopa do zdravstvenih storitev za vse, je njegov odziv bil bolj osredotočen na izražanje sreče ob rojstvu hčerke. Na svojem Instagram profilu je zapisal: "9. marca ob 8:23 uri se je rodila ljubezen našega življenja, Paris Londoño Gómez. Hvala vsem za čestitke in lepe želje. Susana ... Ljubezen: Hvala, ker si izpolnila moje največje sanje, da sem postal oče, tega trenutka ne bom nikoli pozabil. Rad vaju imam.” Njegova izjava je marsikomu zvenela kot ignoriranje resnejših vprašanj, ki so se porajala ob tem dogodku.