Kljub okrevanju še vedno dela

Bo princesa Kate odpovedala potovanje v Italijo?

S.Č.
22. 1. 2024, 10.36
Posodobljeno: 22. 1. 2024, 11.38
Deli članek:

Valižanska princesa Kate Middleton, ki se trenutno zdravi po abdominalni operaciji, še vedno dela poročajo tuji mediji.

Profimedia
Po abdominalni operaciji še vedno dela, poročajo tuji mediji.

Kljub temu, da naj bi po poročanju tujih medijev Kate Middleton še vedno opravljala svoje dolžnosti, se je operacija "dotaknila" tudi prihajajočih potovanj, ki sta jih s princem Williamom načrtovala za prihodnje tedne. Eden od načrtovanih obiskov je vključeval potovanje v Italijo- To naj bi bil njun prvi skupni obisk v tujini odkar nastopata tudi v vlogi vojvode in vojvodinje Walesa. Poleg tega sta nameravala obiskati Latvijo, s čimer naj bi Združeno kraljestvo še bolj utrdilo vezi s to  baltsko državo.

Njena odsotnost bo verjetno terjala kar nekaj dogodkov

Kljub tem načrtom so se zaradi Kateine operacije pojavile špekulacije, ali bodo morali prestaviti ali celo odpovedati ta potovanja. O tem še ni uradnih potrditev, vendar so kraljevi opazovalci začeli premišljevati o morebitnih spremembah v njunem koledarju obveznosti.

Poleg tega bo Kate izpustila tudi podelitev nagrad BAFTA, na kateri se je redno pojavljala v preteklih letih. Njena odsotnost se bo prav tako verjetno odražala v drugih dogodkih, kot so februarski teden duševnega zdravja otrok, obred ob dnevu Commonwealtha in parada ob dnevu sv. Patrika.

Za zdaj ostaja vprašanje, kako se bo princesa Kate spopadla z izzivi okrevanja in kako bodo morebitne spremembe v načrtih vplivale na javno zaznavanje kraljevega para. Kljub zdravstvenim izzivom pa ostaja jasno, da bo javnost še naprej z zanimanjem spremljala dogajanje okoli princese Kate in princa Williama.