58 let

Umrl je David Gail, ki je igral v seriji Beverly Hills

S.Č.
22. 1. 2024, 07.42
Posodobljeno: 22. 1. 2024, 08.26
Deli članek:

V svojih oseminpetdesetih letih se je poslovil znan igralec številnih serij, David Gail.

Facebook
Poslovil se je David Gail.

Pred nekaj urami je odjeknila novica o tragični izgubi vsem znanega Davida Gaila. Kot igralec, ki je pustil neizbrisen pečat v svetu televizije, je bil Gail prepoznaven po svojih vlogah v serijah, kot so "General Hospital: Port Charles" in "Beverly Hills 90210". 

David Gail je v svoji karieri igral raznolike vloge. Njegova vloga dr. Joeja Scanlona v spin-offu "General Hospital: Port Charles" mu je prinesla prepoznavnost in prispevala k uspehu serije. Poleg tega se ga bodo oboževalci serije "Beverly Hills 90210" spominjali kot Stuarta Carsona, zaročenca Brende Walsh.

Žalostna novica o njegovi smrti je bila potrjena s strani njegove sestre Katie Colmenares, ki je delila čustveno objavo na družbenih omrežjih. Njene besede pričajo o izjemnem odnosu, ki ga je imela s svojim bratom, in o globokem občutku izgube, ki ga doživlja.

Pete Ferriero, voditelj in producent podcasta "Beverly Hills 90210", je prav tako delil žalostno vest ter izpostavil, kako je bil David poln življenja in darilo za vse, ki so ga poznali.