Iskreno

Jessica Alba priznala, da skupaj s hčerko hodi k psihologu: “Ne želim živeti tako”

S.Š.
12. 1. 2024, 09.17
Posodobljeno: 12. 1. 2024, 09.18
Deli članek:

Igralka Jessica Alba je nedavno razkrila, da hodi na terapije skupaj s hčerko Honor Marie Warren.

Profimedia
Jessica Alba

42-letna igralka namreč trdi, da je razlog za obisk terapij pri psihologu to, da sta se s hčerko včasih veliko prepirali.

"Ves čas sva se kregali zaradi neumnosti. Ko je bila Honor stara 11 let sem si rekla: Nočem več živeti tako," je povedala za revijo Real Simple. Takrat se je zvezdnica odločila, da mora poiskati pomoč.

Meni, da je zdaj boljša mama

Zdaj je njena hči stara 15 let in Alba pravi, da so jima terapije bistveno pomagale razumeti, kaj si želita v življenju. Povedala je, da se je v nekem trenutku terapijam pridružila tudi njena druga hčerka, nato pa so začele tudi individualne terapije.

“Včasih je vsako stvar ki sem jo rekla Honor razumela kot napad. Sem njena mama in enostavno je imela ves čas občutek, da jo želim nadzorovati. Želela sem, da bi ji nekdo lahko razložil stvari na način, ki ga jaz ne znam," je pojasnila igralka.

Alba je zdaj priznala, da so ji terapije pomagale postati boljša mama. Igralka ima sicer s možem Cashom Warrenom še eno hčerko Haven (12) in sina Hayesa (6). Alba je Warrena spoznala leta 2004 na snemanju filma "Fantastični štirje", leta 2007 sta se zaročila in leta 2008 poročila.