Obsedeni 56-letnik

56-letnik zalezoval Shakiro, na sodišču zdaj trdi, da sta poročena

S.Š.
11. 1. 2024, 10.10
Posodobljeno: 11. 1. 2024, 10.11
Deli članek:

V Miamiju so aretirali moškega po imenu Daniel John Valtier, ki ga obtožujejo zalezovanja pevke Shakire.

Profimedia
Shakira

Kolumbijska pevka Shakira se je aprila 2023 z dvema sinovoma preselila v Miami, potem ko se je po 11 letih zveze razšla z nekdanjim nogometašem Barcelone Gerardom Piquéjem. S selitvijo je bila pevka deležna tudi neželene pozornosti, en primer pa je prerasel celo v aretacijo.

Oblasti na Floridi so namreč aretirale 56-letnega Daniela Johna Valtierja zaradi obtožb, da je zalezoval Shakiro in celo poskušal vstopiti v njen dom.

Aretirali so ga popoldne v ponedeljek, 8. januarja, potem ko so oblasti opazile, da se je zalezovalec na pevkin dom pripeljal s taksijem. Poleg tega osumljenec taksistu ni plačal stroška vožnje v višini 70 dolarjev, v poročilu o aretaciji pa piše, da je policistom povedal, da bo račun plačala Shakira.

Prepoved približevanja in varščina

Zdaj primer obravnavajo na sodišču, kjer Valtier trdi, da je v zvezi s kolumbijsko pevko in da sta pravzaprav že poročena.

Domnevni zalezovalec je pred sodnikom trdil in ponavljal, da je Shakira njegova žena in da se ves čas pogovarja z njo. Sodnik je pred tem že določil varščino v višini 50.000 dolarjev, a je ob 56-letnikovih zahtevah in ​​vztrajanju, da je pevkin mož, varščino zvišal na 100.000 dolarjev. Sodnik mu je določil tudi prepoved približevanja.

Domnevni zalezovalec se zdaj sooča z obtožbami nadlegovanja, policija pa je dejala, da je Valtier na sodišču trdil, da pozna njene otroke in "je imel razmerje z njimi". Poročilo o aretaciji navaja, da je Valtier prav tako pošiljal pakete v Shakirin dvorec, vključno s steklenicami vina, darili in igračami.