Nov hollywoodski par?

Meryl Streep ponovno zaljubljena? V razmerju naj bi bila z znanim igralcem

S.Š.
11. 1. 2024, 08.55
Posodobljeno: 11. 1. 2024, 09.00
Deli članek:

Slavna igralka Meryl Streep naj bi bila v razmerju s soigralcem Martinom Shortom.

Profimedia
Meryl Streep

Streepova se je v letošnji sezoni pridružila že utečeni igralski zasedbi serije Samo morilci v stavbi (“Only Murders in the Building”), Martin Short pa je eden glavnih zvezdnikov serije, ki je z zadnjo sezono pritegnila veliko pozornosti. Govorice o zvezi med Streepovo in Shortom je sicer sprožil kar scenarist serije Louis Virtel, ki je na družabnih omrežjih zapisal: »Ali sta bila Meryl Streep in Martin Short na zmenku ... ker če je to res ... je kot da bi bila na zmenku Mel Brooks in Anne Bancroft …"

Profimedia
Martin Short

Ločitev

Oktobra lani so ameriški mediji naznanili, da se igralka po 45 letih zakona ločuje od moža Dona Gummerja. Takrat se je govorilo, da je par ločen že več kot šest let, a sta to informacijo skrivala pred javnostjo. Novico o njuni ločitvi je kasneje potrdil Streepin predstavnik za medije.

Meryl in Don sta sicer v Hollywoodu veljala za srečen par, zato je mnoge novica o njuni ločitvi presenetila. Kljub vsemu pa par vztraja, da sta ostala v prijateljskih odnosih in obljubljata, da bosta vedno skrbela drug za drugega.