Adrijana Kamnik

Nekdanja finalistka talentov postala diplomirana pravnica

D.K.
10. 1. 2024, 08.54
Posodobljeno: 10. 1. 2024, 11.27
Deli članek:

Korošica Adrijana Kamnik, ki uspešno stop po poteh glasbene kariere, je v teh dneh slavila kar dvakrat. Pred dnevi je praznovala rojstni dan, včeraj pa je na družbenem omrežju Facebook sledilcem razkrila, da je tudi diplomirala.

Mediaspeed
Adrijana Kamnik

Energična Črnjanka, ki je pri rosnih petnajstih letih navdušila v oddaji Slovenija ima talent, kjer je svojo izvedbo Tine Turner prepričala tudi slovensko občinstvo, ki jo je poneslo vse do velikega finala, je uspešno zaključila študij prava na Pravni fakulteti Univerze v LjubljaniTako je imela v novem letu kar dvojni razlog za veselje. 

"Včasih se mi je zdevo davč do diplome, zdaj se mi zdi sam še davč do doma," je v objavi ob fotografijah, v koroškem narečju, zapisala diplomirana pravnica in ob tem pripisala, da če kdo zbira star papir, ima na razpolago kar nekaj zapiskov.

Kot je danes za Novice svet 24 dejala Kamnik, je diplomirala že konec lanskega šolskega leta, "zdaj je potekala le formalna podelitev". Sicer pa, kot je omenila, že nadaljuje šolanje, obiskuje namreč magistrski študij prava na omenjeni fakulteti.

Mlada glasbenica, ki smo jo lahko leta 2022 spremljali v šovu Znan obraz ima svoj glas in kasneje tudi v kuharski oddaji Riba, raca, rak, pa je v teh praznovala tudi 25. rojstni dan.