Elsa Pataky

Manekenka po plaži hodila brez nedrčka: Kljub govoricam, da se ločuje od slavnega lepotca, nosila poročni prstan

D.K.
9. 1. 2024, 13.36
Posodobljeno: 9. 1. 2024, 13.42
Deli članek:

Španska igralka in manekenka je bila pred dnevi v središču pozornosti na konjeniškem dogodku v Avstraliji, ki je potekal v družbi znanih osebnosti.

Profimedia
Elsa Pataky in Miguel Angel Muñoz

Manekenka in igralka Elsa Pataky je pritegnila pozornost v torek, ko se je v družbi zvezdnikov udeležila konjeniškega dogodka The Star Gold Coast Magic Millions Barrier Draw. Lepa Španka je razkrila svojo senzacionalno postavo v rjavi brezrokavni majici in oranžnih hlačkah brez modrčka.

47-letnica, ki je nedavno utišala govorice o težavah v zakonu z avstralskim igralcem Chrisom Hemsworthom, je s ponosom razkazovala svoj diamantni zaročni in poročni prstan, ki ji ga je Chris podaril leta 2010, ko je pokleknil pred njo. Mati treh otrok je nosila več kosov nakita in sončna očala. Elsa so opazili, kako je klepetala s kolegico britansko jahačico in članico kraljevske družine Zaro Tindall, hčerko princese Anne. Zara, mati treh otrok, je imela spete lase v čopu, minimalno naličena in oblečena v rdečo majico in bele hlače.

Profimedia
Elsa Pataky in Zara Tindall

V nekem trenutku sta se Elsa in Zara objeli. Hitro so se jima pridružili Elsina hči India Rose in Zarin mož Mike Tindall ter argentinski zvezdnik polo Nacho Figueras in njegova žena Delfina Balquier. Elsa je med drugim tudi živahno klepetala s kolegom španskim igralcem Miguelom Angelom Muñozom.

Profimedia
Elsa Pataky in Miguel Angel Muñoz

Govorice o razhodu z možem Chrisom je utišala z objavo skupne fotografije z nedavnega smučanja. Na Instagramu se je pohvalila, kako sta s soprogom uživala v novoletnem oddihu s prijatelji in družino.