Gajstna Korošica

Adrijana Kamnik je zmage nehala šteti, ker ji je zmanjkalo besed

N.S.
17. 5. 2022, 20.05
Posodobljeno: 17. 5. 2022, 20.37
Deli članek:

Zdaj lahko že mirno rečemo, da je Adrijana Kamnik največje glasbeno odkritje letošnjega leta! Tekmovalka šova Znan obraz ima svoj glas je v nedeljo zvečer nanizala že svojo peto zmago, srečuje pa se tudi z ogromno medijsko prepoznavnostjo, v kateri za zdaj še zelo uživa.

Mediaspeed
Adrijana kot Roxie Heart iz muzikala Chicago

Prišla, odpela in večkrat zmagala. Tako nekako bi najlažje opisali uspehe priljubljene Korošice, študentke prava in pevke Adrijane Kamnik, ki gledalce šova Znan obraz ima svoj glas več kot očitno navdušuje.

Gajstna Korošica si je tako v nedeljo pripela že peto zmago, ko je imitirala legendarnega glasbenika Chubbyja Checkerja. »Pa saj ne morem verjeti! Še ena zmaga, in spet ne vem, kaj še povedati ob uspehu. (smeh) Tokrat zmage res nisem pričakovala in sem presenečena, bila sem prepričana, da bo zmagal nekdo drug. Sem srečna, čeprav se na vse te zmage v šovu še nisem navadila in se tudi nikoli ne bom. Ob tem bi se rada zahvalila vsem ljudem, ki so glasovali zame,« je priznala Adrijana, sicer vesela, da so ljudje prepoznali njen trud. Poleg imitacije Chubbyja Checkerja so ji prvo mesto v oddaji prinesli vloga Roxie Heart iz muzikala Chicago, nastop v podobi legendarne jazz pevke Ette James, dvojna imitacija Dolly Parton in Kennyja Rogersa ter upodobitev Rag'n'Bone Mana. S petimi zmagami pa se je zavihtela na vrh lestvice in si v skupnem seštevku pridobila ogromno točk prednosti, zato je trenutno brez dvoma največja favoritka za končno zmago v letošnji sezoni šova. 

Mediaspeed
Zmagala je tudi kot jazz legenda Etta James.

Mediaspeed
Dvojna imitacija Dolly Parton in Kennyja Rogersa