O ločitvi

Nicole Kidman: Dobila sem oskarja, kasneje pa večerjo jedla na tleh hotelske sobe

S.Š.
10. 1. 2024, 10.55
Posodobljeno: 10. 1. 2024, 10.57
Deli članek:

Igralka Nicole Kidman je spregovorila o času ločitve od igralca Toma Cruisa. Takrat je bila na vrhuncu kariere, a doživela tudi zakonski zlom.

Profimedia
Nicole Kidman

Pred 21 leti je bila Nicole Kidman na vrhuncu svoje kariere, za upodobitev slavne avtorice Virginie Woolf v filmu "Ure" pa je prejela celo oskarja. Nato pa je medijski svet pretresla novica, da se igralka ločuje od Toma Cruisa, s katerim sta bila poročena 11 let.

"Medtem ko je bilo na profesionalnem področju vse idilično, sem imela v zasebnem življenju težave. Ampak tudi to se zgodi, kajne?", je zdaj dogajanje komentirala igralka.

Na odru se je ob prejemu oskarja skoraj zlomila, a se je uspela zbrati in dokončati svoj govor. Po tem je odšla naravnost v hotel in izpustila tradicionalno zabavo revije Vanity Fair po podelitvi laskavih nagrad.

"Šla sem v hotel, naročila dostavo in jedla večerjo na tleh svoje sobe v hotelu Beverly Hills. Sedela sem na tleh in z družino jedla krompirček in burger, nato pa šla spat. Šele takrat sem spoznala, kako me je vse pretreslo in ugotovila sem, da moram najti ljubezen, ki jo potrebujem in si jo zaslužim v življenju. Spat sem šla sama in to pred polnočjo. Če bi danes ponovno osvojila zlati kipec me ne bi bilo domov do jutra!" je dejala Nicole in priznala, da se je v zadnjih letih močno spremenila...na bolje!

PROFIMEDIA
Nicole Kidman in Tom Cruise leta 1998