Obeta se drugi del filma

Arnold Schwarzenegger in Danny DeVito po 26 letih ponovno združena

S.Š.
3. 1. 2024, 07.39
Posodobljeno: 3. 1. 2024, 07.42
Deli članek:

Arnold Schwarzenegger je na svojem Instagram profilu objavil fotografijo z legendarnim Dannyjem DeVitom.

Profimedia
DeVito in Schwarzenegger v kultnem filmu Dvojčka

Arnold na fotografiji pozira z legendarnim igralcem Dannyjem DeVitom in njegovo hčerko Lucy, oboževalci, ki se dvojice spomnijo predvsem po njunem sodelovanju v filmu “Dvojčka", pa so se njunega ponovnega srečanja izjemno razveselili.

"Moj brat! Bilo je fantastično videti Dannyja na Broadwayu v igri 'I Need That'. On, Lucy in vsi sodelujoči so zabavali občinstvo, nas nasmejali in poskrbeli, da smo uživali vsako minuto – ena najboljših predstav, kar sem jih kdaj videl, pravi spektakel,'' je pod fotografijo zapisal Arnold in pohvalil prijateljevo novo vlogo.

Prihaja drugi del kultnega filma

Po uspehu filma "Dvojčka" zdaj Arnold in Danny nameravata posneti tudi nadaljevanje - projekt je bil sicer v pripravi že nekaj časa, a je bil preložen, potem ko je lanskega februarja v starosti 75 let umrl režiser izvirnega filma Ivan Reitman.

V nadaljevanju filma naj bi brata ugotovila, da sta pravzaprav trojčka, novo nadaljevanje pa bi se zato imenovalo “Triples” (Trojčki). Ameriški mediji poročajo, da naj bi se filmu pridružil tudi Eddie Murphy.