Tony Cetinski

Rezultat lepotnega posega pevca, ki ima tudi v Sloveniji številne oboževalce, nekatere navdušil, drugi zgroženi

D.K.
17. 12. 2023, 11.15
Posodobljeno: 17. 12. 2023, 12.25
Deli članek:

Tony Cetinski se je znašel v središču pozornosti zaradi svoje pričeske.

Facebook Tony Cetinski
Tony Cetinski

Priljubljeni pevec Tony Cetinski, ki je sinoči nastopil v Splitu, je tokrat poskrbel, da je občinstvo več pozornosti namenilo njegovi pričeski kot pesmim.

Cetinski, ki pred dvema letoma ni skrival, temveč je javno objavil na družbenih omrežjih, da se je odpravil na presaditev las, je bil na sinočnjem koncertu pod "drobnogledom" oboževalk.

Presaditev las je opravil na Hrvaškem

"Že dolgo je v meni tlela želja po presaditvi las in vesel sem, da mi ni bilo treba potovati izven meja Hrvaške. Zelo se veselim rezultatov," je takrat izjavil Tony. V intervjuju za Jutranji je pevec ob tem tudi razkril, da se je za presaditev las odločil sam, brez namigov in prepričevanja.

"Nihče me ni spodbujal k ničemer, tudi k presaditvi las ne, ampak popolnoma vsi so me podprli. Resnici na ljubo ni bilo treba veliko dopolnjevati. Vse sem opravil v enem dnevu. Postopek presaditve je trajal od 8. do 18. ure in vsega je bilo konec, saj moje izpadanje las ni tako izrazito,« je dejal.

Na sinočnjem koncertu pa so bili odzivi njegovih oboževalcev različni. Ena od obiskovalk je komentirala, da je simpatičen in mu nova pričeska pristaja. "Ne, bil je boljši, ko je bil plešast,« je pripomnila druga. Kakorkoli, hrvaški pevec, ki ima tudi v Sloveniji številne oboževalce, je kljub vsemu poskrbel za še en čudovit koncert. 

V preteklosti so se sicer za ta poseg odločili tudi drugi tuji zvezdniki in o tem odkrito govorili, med drugim pevec Elton John, igralec Matthew McConaughey in nekdanji nogometaš David Beckham.