Marija Šerifović

Srbska pevka sporočila veselo novico: "Rodil se je Mario", za očeta bo izvedel, ko bo čas

D.K.
16. 12. 2023, 18.17
Posodobljeno: 16. 12. 2023, 18.24
Deli članek:

Srbska pevka Marija Šerifović, ki je kot predstavnica Srbije nastopila na Evroviziji 2007, kjer je tudi osvojila prvo mesto, je ganila sledilce, ko je povedala, da je s pomočjo nadomestne matere v Los Angelesu dobila sina, ki ga je poimenovala Mario in s katerim bo živela v Beogradu.

Facebook Marija Šerifović
Marija Šerifović

Da je prvič postala mama, je Šerifovićeva novico delila s svojimi sledilci na Instagramu in Facebooku. "Prišla je ljubezen. Na nebu je zasvetila najlepša zvezda mojega življenja. Rodil se je Mario," je ob posnetku sina zapisala 39-letna pevka.

"Naj te življenje vodi po najlepših poteh, jaz pa te bom s svojo ljubeznijo varovala pred žalostjo in ljudmi. Hvala vsem, ki mi pošiljate ljubezen, naj bo tiho in toplo vse, kar od vas pride do njega. Rada vas imava, M&M," je dodala.

S sinom bo živela v Beogradu

Šerifovićeva se je v razkošno stanovanje v Beogradu vselila pred dvema letoma. Tri spalnice in dve kopalnici je opremila v minimalističnem stilu, v katerem prevladuje sivina. Čeprav nikoli ni objavila, kako je videti njeno stanovanje v celoti, ga lahko oboževalci občudujejo na fotografijah na njenem Instagramu.

V začetku novembra je objavila posnetek, iz katerega je razvidno, da prenavlja stanovanje, zdaj pa je znano, da je s pomočjo mame Verice opremljala otroško sobo za sinov prihod.

"Pomembno se je informirati, okoli sebe zbrati prave ljudi, poštene in strokovne. Nočem poenostavljati, postopek je zahteven, tako čustveno kot finančno, a ni nemogoč. Najprej je pomembno, da vse zakonsko urediš pravočasno. Potem pride na vrsto medicinski del, terapija, odvzem jajčec, transfer. Sledi izbira dobre agencije, ki zastopa pravice nadomestnih mater in zdravnika, ki spremlja nosečnost. Pot je bil dolga, ampak velika želja nekomu podariti vso to ljubezen, ki jo imam, brez rezerve, to je bilo na prvem mestu," je povedala za srbske medije in dodala, da se je na to dolgo pripravljala in razmišljala, kako bo izpadlo.

"O občutkih ob rojstvu otroka so mi pripovedovali tako mama kot moji bližnji prijatelji, ampak ta občutek je neopisljiv z besedami, nekaj posebnega ... Enostavno toliko čustev, ki ustavijo vsak drug občutek. Ves čas sem bila prisotna. Od odhoda v bolnišnico do samega poroda. Pa ne samo med porodom. Pogosto sem zaradi tega potovala v Ameriko," je med drugim povedala novopečena mamica.

Nadomestno mamo našla v Ameriki

Glede na to, da v Srbiji nadomestno materinstvo ni praksa, se je pevka odločila za Ameriko. Šerifovićeva zaradi dogovora o zasebnosti ne more povedati, kdo je otrokov oče, bo pa Mario vse izvedel, je dejala, ko bo čas za to. Omenila je, da je v dokumentih navedena kot edini starš. "Sem njegova biološka mati in v dokumentih sem vpisana kot edini starš. Vsak njegov majhen atom, ki izhaja iz DNK njegove matere, je moj," je dejala. 

Pevki bo sicer pri skrbi za otroka pomagala mama, s katero živi. In ko se bodo naveličali Beograda, bodo lahko "pobegnili" v Kragujevac, kjer ima Verica hišo z dvoriščem, še pišejo srbski mediji.