Emma Watson

Zvezdnica filmov o Harryju Potterju uživa v oddihu od Hollywooda

S.Š.
15. 12. 2023, 08.16
Posodobljeno: 15. 12. 2023, 08.17
Deli članek:

Igralka Emma Watson je priznala, da ceni čas, ki ga lahko preživi stran od Hollywooda.

Profimedia
Emma Watson

Emmo Watson smo spoznali v filmih o Harryju Potterju, po zaključku filmske serije pa se je igralka odločila za filmski predah in se iz Hollywooda vrnila nazaj v rodno Anglijo, kjer se je vpisala na študij angleške književnosti.

Kasneje se je preizkusila tudi na tečaju kreativnega pisanja, o tem pa je kasneje dejala, da je preprosto bolj navajena stati pred kamero, saj je to počela že od mladih let: “Vedno sem bil pred kamero; Vedno sem bila igralka.”

“Ne vem kaj sledi”

Po kratkem premoru se je leta 2017 vrnila na filmska platna v filmu V mreži (The Circle), kjer je imela glavno vlogo ob boku Toma Hanksa, leta 2019 pa je v filmu Čas deklištva (Little Women) upodobila eno izmed sester March.

Emma se je nato ponovno umaknila izpred soja žarometov, pred dnevi pa je v intervjuju dodala, da preprosto ne ve, če si sploh še želi igrati: “Tako sem vesela, da sem sama sebi dovolila, da so nekatere stvari preprosto za mano oziroma zaenkrat ostajajo neopredeljene. Trenutno ne vem kaj sledi, vsega, kar sem se naučila, pa ne bi zamenjala za nič."