Prvič skupaj

Severina razkrila: "Bila je pet mesecev v komi"

S.Č.
14. 12. 2023, 18.27
Posodobljeno: 14. 12. 2023, 18.27
Deli članek:

Severina in njena mama Ana sta prvič skupaj pozirali za naslovnico in s tem marsikomu raznežili srce.

Instagram
Severina

Hrvaška pevka Severina je te dni popolnoma raznežila svoje sledilce, ko je ob videu na Instagramu zapisala: "Joj mami, prvič se skupaj slikamo za naslovnico!" Bila je vidno srečna. 78-letna mama Ana in hčerka Severina sta pozirali za revijo Glorija in po količini smeha iz videa lahko sklepamo, da sta se zelo zabavali.

"Ma zakaj to delamo? Zdaj ti priznam, da vidim, kako težko se je fotografirat!" je Severini priznala mama Ana. Hrvaška pevka se je v zapisu Ani poklonila in njeno porodno zgodbo. "Po porodu z mano je bila pet mesecev v komi in kot kaže je bilo vredno. Rada imam, ko se imamo radi!" kot Seve vedno rada napiše. Sledilci so bili več kot ganjeni, kar je bilo moč zaznati v komentarjih, predvsem pa so srečni za njen odnos z mamo in to, kako čudovito Ana izgleda.

Severina pravi, da je njena mama, mama vseh mam

"Sem prav razumela, koliko let ima mama? Je mogoče, da tako izgleda in nosi takšen stas? Prečudovito! Naj bo živa in zdrava še mnogo let!" so se pod objavo vrstili komentarji. Mnogi so se strinjali, da so prav družinske fotke najlepše.

Severina dodaja, da je bila vedno deležna mamine podpore. Tako ob petju kot tudi pri konfliktu s sestro. Tudi takrat je stopila v bran Severini. "Ni ji bilo lahko v življenju... Bodrila me je, bila ob meni, ko je bilo najtežje, njen smeh me je zdravil. Nesebično je delila vse, največ pa ljubezni. Vse kar sem, sem zaradi nje. Mama, srečna sem, ker si rodila prav mene. Ti si mama vseh mam in moja kraljica!" je zaključila Severina.