Skoraj pol milijona

Radio 1 tudi v jesen vstopa kot najbolj poslušan radio v Sloveniji!

R.T.
11. 10. 2023, 15.24
Posodobljeno: 11. 10. 2023, 15.27
Deli članek:

Radio 1 ostaja trdno na vrhu najbolj poslušanih radijskih postaj v Sloveniji, tako so pokazali podatki inštitua Mediana za zadnje trimesečje. Tedensko jih posluša skoraj pol milijona, vsak dan pa skoraj 300.000 Slovencev.

Darja Štravs Tisu
Prvokategorniki na Radiu 1.

Ekipa pred in za mikrofoni se vsak dan trudi, da vam dostavi veliko dobre glasbe, zabave, aktualne novice, prometne informacije in vremensko napoved. Paradni konj Radia 1 ostaja najbolj poslušan jutranji program Denis Avdić Show, ki vas popelje v lepše jutro, na poti domov pa vas nasmejita Anja Ramšak in Robert Roškar s svojim drive time programom Šou domov. Nepogrešljiv del Radia 1 so tudi ostali voditelji: Matjaž Lovše, Iztok Gustinčič, Tomaž Klepač, Haris Zulić, Eva Godina.

Ta uspeh daje radijcem zalet za naprej, da bodo še boljši in predvsem še bližji njihovim prijateljem poslušalcem, katerim so neizmerno hvaležni, da se vsak dan vračajo v njihovo družbo. Vedo, kako je čas dragocena dobrina in zato so veseli, da ga ljudje namenijo tudi za poslušanje Radia 1. Še vedno ostajajo takšni kot jih najbolj poznate - najbolj zabaven radio v Sloveniji, ki pa nikoli ne pozabi na ljudi odrinjene na rob družbe in na probleme malega človeka. To jim bo poleg dobre zabave vedno na prvem mestu.

»Mesta so za šport. Radio je pa stvar izbire. Podobno kot Evrosong. Zmagovalna pesem ne pomeni nujno najboljše pesmi, ker je to stvar okusa. Mene bolj kot ratingi zadnja leta veseli dejstvo, da to vsakodnevno jutranje druženje povezuje in pomaga. Imam občutek neke skupnosti, ki je dobre volje, se veseli, smeji in zna prisluhniti tudi težkim zgodbam. In to, da je skupnost največja, je res lepo slišat,« je povedal Denis Avdić.