V bran nekdanji ljubimki

Elon Musk: “Zažgal bom studio Warner Bros, če bo Amber Heard odpuščena!”

S.Š.
11. 10. 2023, 13.02
Posodobljeno: 11. 10. 2023, 13.16
Deli članek:

Amber Heard se ni ravno vklopila v ekipo "Aquamana", po sodni bitki z Johnnyjem Deppom pa so jo iz filmske franšize skoraj odpustili.

Profimedia
Amber Heard kot Mera v filmu o Aquamanu.

37-letno igralko so skoraj odpustili, nato pa ji je “na pomoč” priskočil nekdanji fant Elon Musk.

"Borila sem se, da bi obdržala svojo službo in največjo filmsko priložnost, kar sem jih kdaj imela v tej franšizi. Morala sem se res močno boriti, da sem ostala v filmu,” se je na sodišču med sojenjem takrat branila Heardova, ki je bila mnenja, da sodna bitka močno škoduje njeni filmski karieri. "Dobil sem originalni scenarij za film Aquaman 2, nato pa sem začela dobivati nove različice scenarija, ki so izrezali prizore, ki so predstavljali moj lik.”

V bran ji je stopil Elon Musk

Filmski studio Warner Bros in režiser filma James Wan sta medtem ves čas zatrjevala, da so vlogo 37-letnice v filmu spremenili zgolj zato, ker igralka z Jasonom Momo, ki je igral naslovni lik, ni imela kemije.

Profimedia
Amber Heard in Elon Musk

Nato pa so v javnost nenadoma pricurljale novice, da bo Amber Heard vlogo v filmu obdržala. Ta novica je presenetila marsikoga, zdaj pa se je izkazalo, da je za to zaslužen njen nekdanji ljubimec. Elon Musk je namreč studiu Warner Bros poslal pismo, v katerem je grozil, da bo “studio požgal do tal,  če igralka ne bo nastopila v nadaljevanju filma,” pravi vir.