Večkrat opažena skupaj

Je Novak Đoković zaradi te skrivnostne lepotice res tik pred ločitvijo?

S.Š.
17. 8. 2023, 10.58
Posodobljeno: 17. 8. 2023, 11.05
Deli članek:

V zadnjih dneh po medijih krožijo zgodbe o propadu zakona Jelene in Novaka Đokovića.

Profimedia
Novak Đoković

Ena najbolje plačanih igralk v Indiji, 37-letna Deepika Padukone, naj bi se zbližala s srbskim teniškim zvezdnikom Novakom Đokovićem. Kljub temu, da je Deepika od leta 2018 poročena z igralcem Ranveerjem Singhom je pred leti izjavila, da je Novak Đoković njena neizmerna ljubezen.

Osvojil jo je že ob prvem srečanju in dejala je, da ji čas, ki ga je preživel z njim, ne bo nikoli zbledel iz spomina. »Novak me je očaral na prvi pogled! Vem, da je zaposlen človek, ima otroke, a nikoli ne bom pozabila časa, ki sem ga preživela z njim. Bil je očarljiv, prijazen in izjemno zabaven. Ko to združite s samozavestjo moškega, ki je najboljši na svetu v tem, kar počne, lahko vidite, zakaj se mu nobena ženska ne more upreti. Nikoli nisem srečala nikogar, kot je on! Zato bo Nole za vedno ostal moja največja ljubezen,« je dejala Deepika.

Igralka in teniški igralec sta se spoznala leta 2014 na azijski premier ligi IPTL in menda so takoj preskočile iskrice, viri blizu para pa so povedali tudi, da sta se začela dobivati tudi bolj »intimno«.

Profimedia
Deepika Padukone

Naslednje leto so po polfinalu Wimbledona fotografi ujeli medtem, ko je Novaka čakala pred garderobo, da bi mu čestitala za uvrstitev v finale. Tam je srečala tudi Jeleno, s katero je na kratko poklepetala.

Leta 2016 si je Novak v Ameriki ogledal košarkarsko tekmo lige NBA, po tekmi pa je zasebni voznik teniškega igralca odpeljal v eno najbolj znanih restavracij v Kaliforniji. Tam se mu je pridružila Deepika.

Te dni se v medijih pojavljajo ugibanja, da je zakon Novaka Đokovića in Jelene praktično že zaključen, glavni razlog pa naj bi bila ravno njegova druženja u Deepiko.

»Novak je tik pred ločitvijo. Jelena je ugotovila, da možev odnos z Deepiko presega nedolžna druženja, in zato je počilo. Od Novaka je zahtevala, da loči njune bančne račune. Pripravljena ga je tudi zapustiti,« je za hrvaške medije dejal anonimni vir.