Zabava

Britney Spears nima sreče v ljubezni, ločila se bo še tretjič

P.K.
17. 8. 2023, 08.43
Posodobljeno: 17. 8. 2023, 08.48
Deli članek:

Iz ZDA prihaja vest, da se končuje še en zvezdniški zakon. Od njune poroke je komaj leto dni.

Profimedia
Britney in Sam.

41-letna pop princesa, kakor jo je oklical svet, je bila najprej poročena z ljubeznijo iz otroštva Jasonom Allenom Alexandrom, kasneje še plesalcem Kevinom Federlinom, s katerim ima dva sinova, potem pa je lani še tretjič stopila pred oltar in se vdala fitness trenerju Samu Asghariju.

Kot poročajo tuji mediji, naj bi zahtevo za ločitev vložil on konec julija, kot razlog zanjo pa naj bi navedel nepremostljive razlike. Neuradno naj bi želel zakon končati zaradi njenega domnevnega varanja. Zdaj želi, da mu pevka plačuje preživnino in krije vse odvetniške stroške.

Ločitveni postopek bo za pevko najverjetneje naporen, saj je slišati, da naj bi jo izsiljeval, da pride do zajetne preživnine in kritja odvetniških stroškov, na način, da v kolikor mu v njegovih zahtevah ne ugodi, bo javnosti razkril neprijetne informacije iz njenega življenja.

Spears, ki že nekaj časa glasbeno ni aktivna - menda tudi zaradi mentalnega stanja, v katerem je - , si je za odvetnico v ločitvene postopku priskrbela Lauro Wasser, specializirano za razveze slavnih.