Zanimivosti

Kako prihraniti pri vsakem nakupu? Za vas imamo 5 nasvetov!

Oglasno sporočilo
17. 8. 2023, 08.47
Posodobljeno: 23. 8. 2023, 08.51
Deli članek:

Imamo odgovor na vprašanje, kako kupovati kakovostno in ugodno obenem. Sledite naslednjim 5 nasvetom.

1)  Kupujte izdelke trgovskih znamk

Mnoge izdelke trgovskih znamk oziroma tako imenovane generične izdelke proizvajajo priznani proizvajalci, med katerimi so tudi številni slovenski. Tovrstni izdelki so navadno cenejši od ostalih, vendar kljub temu kakovostni, zato se njihov nakup res splača.

V Sparu vam je vedno na voljo več kot 500 kakovostnih izdelkov iz linije S-Budget po diskontnih cenah. Vsi prehrambeni izdelki iz linije S-Budget grejo skozi proces preverjanja kakovosti, številni med njimi pa so prejeli oceno ’odlična kakovost’.*

2.  Bodite pozorni na posebne ponudbe

Ne spreglejte izdelkov v trgovinah, ki so označeni kot izdelki v akciji ali celo kot trajno znižani izdelki. Slednje lahko kupujete ceneje celo več mesecev, zato se jih splača uvrstiti na nakupovalni seznam.

Neodvisni popis cen več kot 9.000 izdelkov je pokazal, da je v Sparu v povprečju kar 93 % izdelkov na voljo po nižji ali enaki ceni kot pri ostalih trgovcih.

Neodvisni popis cen več kot 9.000 izdelkov v 20 zaporednih mesecih dokazuje, da je v Sparu v povprečju kar 93 % izdelkov na voljo po nižji ali enaki ceni kot pri ostalih klasičnih trgovcih, ki poslujejo po vsej Sloveniji.

V Sparu več kot 2.000 izdelkom priznanih znamk zagotavljajo nespremenjeno trajno znižano ceno 6 mesecev. Najdete jih pod oznako ‘Trajno znižano’.* 

Spar ima v svoji ponudbi tudi več kot 700 izdelkov priznanih znamk z oznako ‘Nikjer ceneje’, ki jih ne morete po redni ceni nikjer v Sloveniji kupiti ceneje kot v Sparu.*

3)  Nakupujte ob dnevih popustov

Večje nakupe opravite ob tako imenovanih dnevih popustov, ko lahko izkoristite različne popuste, bodisi na določene izdelke bodisi na celoten nakup. Tako lahko prihranite kar nekaj denarja.

V Sparu lahko že več kot desetletje ob začetku tedna kupite izdelek po izbiri kar četrtino ceneje, ob petkih in sobotah pa izkoristite 10-odstotni popust na celoten nakup, ki velja tudi za izdelke v akciji.**

4)  Znižajte ceno s kuponi ugodnosti

Vsak teden spremljajte letake in kataloge trgovcev, saj tam izveste za številne ugodnosti oziroma lahko dobite različne kupone, ki vam jih ponuja trgovec. Tako ne boste nikoli zamudili dobrih ponudb.  

V Sparovih akcijskih letakih vsak teden najdete več kot 890 izdelkov v akciji.* Prelistajte aktualne letake.

 5)  Zvestoba se splača

Če nakupujete v eni trgovini, ste za svojo zvestobo lahko nagrajeni. Uporabljajte kartico zvestobe, saj vam ta prinaša številne ugodnosti in popuste, ki jih sicer ni mogoče dobiti.

V Sparu lahko imetniki SPAR plus kartice koristijo številne ugodnosti. Ena izmed njih je tudi SPAR AS, s katero lahko prihranite tudi do 16 % vrednosti enega nakupa.* 

V Sparu lahko kupci redno koristijo številne ugodnosti.

V Sparu že leta skrbijo za vaš dober nakup

V Sparu nizkih cen ne zagotavljajo samo za 28 izdelkov osnovne košarice, ampak za več kot 8.000 izdelkov iz njihove široke ponudbe.

*Več na www.spar.si

**Ob nakupu nad 30 €.