Slovo

Sandra Bullock žaluje

S.Š.
8. 8. 2023, 08.49
Posodobljeno: 8. 8. 2023, 09.00
Deli članek:

Igralka Sandra Bullock se je poslovila od svojega partnerja Bryana Randalla. Njegovi svojci so sporočili, da se je 57-letni fotograf poslovil po dolgoletnem boju s hudo boleznijo.

Profimedia
Sandra Bullock

»Z veliko žalostjo sporočamo, da je Bryan Randall 5. avgusta umrl po triletni bitki z ALS (amiotrofično lateralno sklerozo),« je sporočila njegova družina. »Bryan se je že kmalu po diagnozi bolezni odločil, da bo njegovo potovanje z ALS ostalo zasebno. Tisti, ki smo skrbeli zanj, smo se zelo potrudili, da smo izpolnili njegovo željo. Izjemno smo hvaležni zdravnikom, ki so skupaj z nami obvladovali njegovo bolezen, in čudovitim medicinskim sestram, ki so postale naše prijateljice in pri skrbi za Bryana pogosto žrtvovale čas s svojimi družinami, da bi lahko bile z našo. V tem času vas prosimo za zasebnost, da žalujemo v miru,« so še dodali.

»Našla sem ljubezen svojega življenja«

Sandra Bullock je Randalla spoznala januarja leta 2015, ko je bil ta najet kot fotograf za rojstnodnevno zabavo njenega sina Louisa. Istega leta sta tudi javno potrdila svojo zvezo, ko sta se skupaj pojavila na poroki Jennifer Aniston in Justina Therouxa. Par se sicer ni nikoli poročil, a sta bila kljub temu več kot srečna in zaljubljena. »Našla sem ljubezen svojega življenja. Ne potrebujem kosa papirja, da bi bila predana partnerica in mati,«je pred časom v intervjuju dejala Sandra.

Profimedia
Sandra in Bryan sta se spoznala leta 2015, zvezo pa potrdila še istega leta.