Nenavadna zveza

Sta igralec Bill Murray in 29 let mlajša pevka Kelis par?

M. T. V.
12. 6. 2023, 15.39
Posodobljeno: 12. 6. 2023, 16.01
Deli članek:

Že nekaj časa se šušlja, zdaj pa je pevka govorice prvič javno komentirala - in to na direktno vprašanje oboževalca na Instagramu.

Profimedia
Bill Murray

V rumenih medijih je že nekaj časa najbolj vroče vprašanje, ali sta nov zvezdniški par igralec Billy Murray in pevka Kelis. Kar nekajkrat so ju namreč paparaci ujeli skupaj, med drugim je 72-letni igralec obiskal več pevkinih koncertov, 43-letna Kelis Rogers pa je prišla k njemu v London, kjer snema nadaljevanje Izganjalcev duhov.

Do sedaj medijem na poizvedovanja o njunem ljubezenskem statusu nista odgovarjala, je pa avtorica hita Milkshake prvič komentirala govorice na direktno vprašanje oboževalca, ki jo je na Instagramu  vprašal: "Gospa, bi lahko prosim naslovili govorice o Billu Murrayju? Ker, prekleto, le kaj lahko on počne z vsem tem?" Namigoval je seveda na njene bujne obline in na njegovo visoko starost. Kelis mu je odgovorila: "LOL. Ne ljubček, ne bi se niti trudila." Govori torej še vedno ni ne zanikala ne potrdila.

Kelis je sicer že dobro leto samska, saj je marca lani zaradi raka umrl njen mož, fotograf Mike Mora, s katerim ima 7-letnega sina Shepherda in 3-letno hčerko Galilee, iz zakona z raperjem Nasom pa ima še 14-letnega sina Knighta.

Bill pa ima šest otrok, same sinove, in sicer Homerja in Luka s prvo ženo Margaret Kelly ter Caleba, Jacksona, Cooperja in Lincolna z drugo ženo Jennifer Butler. S slednjo sta se ločila leta 2008.