Poroka na prvi pogled

Hčerka Anne Paynich: »Pojdi v šov, da se boš vsaj enkrat v življenju poročila!«

Marjana Tomšič Vovk
7. 4. 2023, 17.12
Posodobljeno: 7. 4. 2023, 18.11
Deli članek:

V šovu poroka na prvi pogled gledalci zelo navijajo za Aleša Ciuha, ki je v oddaji po debaklu z Jasmino vseeno poskusil še enkrat. Strokovnjaki so ga v drugi očitno bolje poparčkali, njegova druga nevesta je Tia Anna Paynich.

Instagram
Anna s hčerko Anayo

Anna je znana že iz šovov Kmetija in Masterchef, sicer pa je modna oblikovalka, pisateljica in tantrična mojstrica. Anna nam je priznala, da se je za odhod v šov odločila na spodbudo 11-letne hčerke Anaye. »S hčerko sva se lansko leto udeležili prireditve, kjer sva spoznali lanskoletne mladoporočence v Poroki na prvi pogled. Anaya mi je predlagala, naj sodelujem, da se bom vsaj enkrat v življenju poročila,« prizna smeje. Poroka je sicer za Anno zelo pomemben korak v življenju, a čeprav je bila že dvakrat zaročena, »nikoli ni bilo dovolj poguma za ta končni korak«.

Aleš se ji zdi pogumen

Z Alešem sta se prvič videla na poroki pred kamerami, a Anna pravi, da ga je takoj »začutila na dušni ravni, gledala sem ga kot celoto in čutila njegovo čisto srce. Moji notranji občutki se še niso zmotili o lepi notranjosti človeka.« Aleševe grozljive izkušnje s prvo TV-ženo Jasmino pred vstopom v šov ni poznala, zato tudi Aleševe zgodbe, ki ji jo je razložil v oddaji, najprej ni dobro razumela. »Poslušala sem samo njegovo plat dojemanja in vsega nisem vzela za popolnoma resnično – ker sem trener za osebno rast in poslanstvo, vedno objektivno pogledam vse strani in poslušam vpletene v zgodbah ter šele potem presodim, kako in zakaj se je kaj dogajalo. Ko pa sem na televiziji zdaj gledala dejansko dogajanje v prvih delih, me je globoko prizadelo in zelo sem sočustvovala z njim, kako je to preživljal in kakšen pogum mora imeti moški, da gre še enkrat v to,« se zaveda.

Planet TV
Anna pravi, da je Aleš zelo pogumen ,da se je še enkrat poročil pred kamerami.

Par si mora dišati in se čutiti na globljih nivojih

Čeprav sta z Alešem morda res precej različna, on vseeno sodeluje pri vseh njenih podvigih in ji stoji ob strani. Kar pa je v odnosu ena od glavnih stvari. »V odnosu mi je pomembno, da je moški postavljen, da razume moje poslanstvo in delo v tujini, moja predavanja in izobraževanja ljudi po svetu. Mora mi dati svobodo in podporo ter varnost in zaupanje, spoštovanje. Želim si, da se ujameva v plesu, ker sem učiteljica plesa, da meditirava skupaj, sva vegetarijanca-vegana, bereva enake knjige, se dopolnjujeva v športih, imava skupaj igriv odnos, si dišiva in čutiva na globljih nivojih.« Če se bo njuna zveza obnesla tudi za kamerami, bo seveda sledila prava poroka. »To sem si zamislila na plaži, na Havajih, s polno cvetja in dišav, s plesom in znano pevsko skupino ter slavjem na prostem s svečkami, lučkami in veliko barvnimi okraski ter vegansko pogostitvijo,« pove.

Planet TV
Anna Paynich

Tantra ni le spolna energija

Anna je tudi tantra mojstrica – si torej Aleš lahko obeta vroče posteljne izkušnje? »Tantra je moj način življenja in odnosa do hrane, poslanstva, sebe, okolice. To ni samo spolna energija, je veliko več in močnejše ter globlje,« razloži Anna. »Začetek prebuditve tantrične energije in transformacija spolne v tantrično so dihalne tehnike, stiskanje mišic medeničnega dna, položaji telesa, jezika, glave, naučeni zvoki ter vizualizacija barv in čutenje temperatur v telesu. Sliši se kompleksno, zato pa je pomembna dolgoletna praksa in disciplina. Vodim tudi pare v živo, ki so več let skupaj in je ugasnil ogenj med njima, v zasebnih seansah, da se zopet povežejo in zaljubijo ter doživljajo notranje orgazme celega telesa. Vsak korak je trening in vztrajnost, pomembno je, da si oba želita spremembe in napredka, ker je vredno. V ta namen sem napisala tudi svojo tretjo tantrično knjigo Usodna energija.«

Planet TV
Anna Tia Paynich

Komentarji je ne ganejo

Vajena je tako kamer kot medijske pozornosti, saj je v tem svetu že več kot dvajset let. »Začelo se je z mojo prvo modno revijo, ta je imela fetiš pridih, saj so bila oblačila izdelana iz usnja in čipk, pred dvajsetimi leti je bilo to kontroverzno in iskano, kot večerni šov, zato so nas kot ekipo z manekeni vabili predstavljat kolekcijo po celi Italiji, od tam naprej sem nadaljevala svojo modno kariero v Parizu.« Na začetku kariere ji je bilo vseeno, kaj se o njej govori in piše, zdaj pa razume, da imajo ljudje svoj nivo dojemanja in jim pusti, da so, kar so. »Tako pozitivne kot negativne komentarje sprejemam z enako nevtralnim občutkom, tako sem se z leti strenirala,« pove, da je mišljenje drugih ne prizadene.