Prihaja nova pevka

Tabujevka Eva odhaja na porodniško, kdo jo bo nadomestil?

M. T. V.
6. 4. 2023, 12.33
Posodobljeno: 6. 4. 2023, 12.39
Deli članek:

Priljubljena skupina napoveduje novo Tabujevko, »prijetno, skrivnostno dekle s čarobnim glasom«. Le o kom govorijo?

Facebook
Tabujevka Eva se zaradi prihajajočega novega družinskega člana poslavlja.

Po osmih letih s skupino Tabu se od njih poslavlja pevka Eva Beus, ki odhaja na porodniški dopust. "Zelo, zelo se že bližam 'izstrelitvi', pred temi tedni sem še lahko skakala po odru, zdaj pa se približuje konec. Na tej točki v življenju se poslavljam od Tabujev. Vsi, tako jaz kot fantje, z nekim novim upanjem in novim zagonom sledimo svoji zvezdi in svoji poti. Se v prihodnosti vidimo na odru in pod njim," je povedala Eva, ki je svojo nosečnost razkrila decembra lani, in to kar na koncertnem odru. "V zgodovini skupine se še ni zgodilo, da bi se nam na odru kar v trebuščku pridružil 6. član skupine," je dejala Tabujevka na koncertu v Mariboru. 

»Najbrž veste, da naša Eva pod srcem nosi svojo novo ljubezen, zato se je odločila, da vso svojo pozornost preusmeri v svoje nasledstvo. Evi se s hvaležnimi srci in cmokom v grlu zahvaljujemo za 8 nepozabnih let in ji želimo čudovito materinstvo, polno ljubezni,« so ji ob odhodu zapisali njeni fantje Aleš Beriša, Primož Štorman, Iztok Melanšek (Izi) in Tomaž Trop (Maco). Napovedali pa so tudi, da bo skupina ustvarjala še naprej in da se jim bo v kratkem pridružila »nova Tabujevka, prijetno, skrivnostno dekle s čarobnim glasom«. Kdo bo torej nadomestil Evo? Fantje ostajajo skrivnostni in obljubljajo, da jo bodo kmalu predstavili javnosti. Trenutno skupina, sklepamo, da skupaj z novo pevko, snema nove skladbe, ki bodo izšle maja, junija pa bo sledila koncertna turneja.

To ni prva menjava pevke pri Tabujih - Eva je pred osmimi leti nadomestila Tino Marinšek, pred njo pa je bila njihova pevka Nina Vodopivec