Poreden fant

Princ Louis se verjetno ne bo udeležil kronanja kralja Karla III.

E. J.
6. 4. 2023, 10.40
Posodobljeno: 6. 4. 2023, 10.44
Deli članek:

Čeprav je princ Louis, najmlajši od treh otrok Williama in Kate, star le štiri leta, ga starši morda ne bodo peljali na pomemben dogodek.

Profimedia
Danes 4-letni princ Louis je nazadnje prišel na naslovnice lansko leto zaradi svojega obnašanja na platinastem jubileju babice, kraljice Elizabete II..

Prisotnost najmlajšega sina princa Williama (40) in Kate Middleton (41) na prihajajočem kronanju kralja Karla III. (74) je še vedno vprašljiva. 4-letnega princa Louisa morda ne bo mogoče videti na slovesnosti zaradi njegovega obnašanja na preteklih dogodkih, je za Page Six povedal vir iz palače. Dodali so, da je princ star komaj štiri leta. Bo pa prisotna njegova starejša sestra, 7-letna princesa Charlotte.

Profimedia
Fotografom rad pokaže jezik.

Princ George (9) je v uradnem vabilu naveden kot častni gost monarha. Uradni tiskovni predstavnik Kensingtonske palače je dejal, da odločitev o prisotnosti najmlajšega člana še ni sprejeta. "Princ in princesa od Walesa se bosta odločila, ko bo čas za to," je izjavil.

Profimedia
Mama ga je stalno mirila, princ Louis pa se je očitno dolgočasil.

Profimedia
Za norčije princa Louisa naj bi bile odgovorne sladkarije.
Louis je junija 2022 neslavno prišel na naslovnice zaradi smešnih obrazov, ki jih je naredil na balkonu ob platinastem jubileju kraljice Elizabete II. Ne samo, dasi je mladi kraljevič med slovesnostjo zakril ušesa in kričal, ampak je tudi pokazal  jezik. Louisov stric Mike Tindall je takrat za njegove norčije okrivil "močno povišan sladkor" in poslušalcem podcasta 'The Good, the Bad & the Rugby' povedal, da je njegov nečak jedel veliko sladkarij.

Profimedia
Princ William in Kate Midletton s svojimi otroki princem Georgem, princeso Charlotte in princem Louisom.
Louis ni edini član kraljeve družine, čigar prisotnost na dogodku naslednji mesec je še negotova. Medtem ko je tiskovni predstavnik princa Harryja (38) in Meghan Markle (41) prejšnji mesec potrdil, da je bil par iz Kalifornije povabljen, ponudbe pa še nista javno sprejela ali zavrnila.