Nenavadna večerja

Takšno tradicijo ima Rebeka Dremelj za dan žena

M. T. V.
9. 3. 2023, 14.34
Posodobljeno: 9. 3. 2023, 14.42
Deli članek:

Z ženskami iz svoje družine si privoščijo večer zase. Včeraj so bile na večerji v stilu dvajsetih let prejšnjega stoletja.

Marko Vavpotič/M24.si
Rebeka Dremelj

Pevka Rebeka Dremelj je s svojimi sledilci na družbenih omrežjih delila tradicijo, ki jo imajo v njeni družini že več kot dvajset let za 8. marec, torej mednarodni dan žensk. »Vsako leto, to je pa zdaj že res tradicija v naši hiši, gremo vse ženske iz familije (tiste, ki smo že dovolj velike) za dan žena na večerjo, v kino, na predstavo, nekam pač. Se malo podružit in se pozabavat,« pripoveduje.

Včeraj so si tako privoščile večerjo v eni od gostiln v Krškem. A niso vedele, da gre za prav posebno večerjo, takšno v slogu dvajsetih let prejšnjega stoletja, zato bi se morale temu primerno tudi obleči oziroma našemiti. »Iskreno, nismo vedele, da je takšen dress code, ker smo pač "smotane" in smo bile skoraj edine, ki se nismo zrihtale,« prizna. Ampak so se hitro znašle in si sposodile ‘perje', rokavice, naglavne trakove in vse ostalo, kar spada zraven, se vklopile v ambient ter uživale v ženskem večeru.

»Včerajšnji večer v družbi mojih najljubših,« je zapisala ob fotografijah, ki jih je delila s sledilci: