Zdaj je vse drugače

Sharon Stone: "Zaradi Prvinskega nagona sem izgubila skrbništvo nad sinom"

E. J.
9. 3. 2023, 08.50
Posodobljeno: 9. 3. 2023, 08.51
Deli članek:

Sodnik je sina vprašal, ali ve, da njegova mama snema filme o seksu.

Profimedia
Legendarni prizor iz filma Prvinski nagon.

Igralka Sharon Stone ima z nekdanjim možem Philom Bronsteinom sina Roana, posvojila sta ga leta 2000.  Sharon Stone je postala svetovna zvezda po vlogi v erotičnem trilerju "Prvinski nagon" leta 1992, kar je negativno vplivalo na njeno zasebno življenje. "Izgubila sem skrbništvo nad otrokom. Sodnik je mojega otroka vprašal: "Ali veš, da tvoja mama snema filme o seksu?", se je v podkastu spominjala igralka. "Ljudje zdaj hodijo naokoli brez oblačil po televiziji in videli ste morda približno šestnajstinko sekunde moje morebitne golote, zaradi česar sem izgubila skrbništvo nad otrokom," je nedavno pojasnila.

Profimedia
Sharon Stone s sinom Roanom, ki ga je posvojila leta 2000 in kmalu izgubila skrbništvo.
Stone ima sina Roana z bivšim možem Philom Bronsteinom. Par se je poročil leta 1998 in leta 2000 posvojil Roana. Tri leta pozneje je Bronstein vložil zahtevo za ločitev, ki je bila dokončana leta 2004. Čeprav je po ločitvi zahtevala polno skrbništvo nad takrat osemletnim sinom, je sodnik njeno prošnjo nazadnje zavrnil, saj je menil, da bi mu lahko Bronstein zagotovil bolj stabilno okolje.

"Zlomilo se mi je srce"

Sodnik je trdil, da se je "pretirano odzvala", ko je sinu je predlagala injekcije botoksa, da prepreči neprijeten vonj stopal, kar je zanikala. Opozoril je tudi, da je pogosto "skrb za svojega sina prepustila tretjim osebam". "Na kliniki Mayo sem končala s povišanim srčnim utripom. Moje srce je bilo zlomljeno," je rekla igralka, ki je leta 2008 izgubila pritožbo za pridobitev polnega skrbništva nad Roanom. Posvojila je še dva otroka, Lairda Vonneja (17) leta 2005 in Quinn Kelly (16) leta 2006. Danes si je blizu s sinom Roanom (22), ki je leta 2019 vložil dokumente, da svojemu imenu doda priimek "Stone".

Profimedia
Zaradi trenutka, ko je pokazal nekaj svoje golote, je ostala brez sina, pravi Sharon Stone. Na fotografiji prizor iz uspešnice Prvinski nagon z Michaelom Douglasom.
Kar zadeva snemanje filma "Prvinski nagon", igralka pravi, da je bilo na snemanju izjemno stresno. "Režiser Paul Verhoeven je končal v bolnišnici. Počil mu je sinus in ni mogel ustaviti krvi iz nosu. Na tem snemanju smo imeli velik pritisk," je leta 2021 povedala za The New Yorker.