Roštiljada

Fehtarji zavzeli oder in napovedali nekaj velikega

C.U.
7. 3. 2023, 17.24
Posodobljeno: 7. 3. 2023, 17.24
Deli članek:

Trenutno člani ene izmed najbolj priljubljenih glasbenih zasedb, ki zase pravijo, da igrajo podeželski rock 'n' roll, so poskrbeli za navdušenje.

Event24
Fehtarji so napovedali letošnjo Roštiljado

Pred leti so se pod imenom Fehtarji združili glasbenih iz različnih slovenskih zabavnih in narodnozabavnih zasedb in poskrbeli za pravo revolucijo. Fantje ustvarjajo pod sloganom 'Mi smo za polko in za rock'n'roll' in takšno vzdušje pripravijo tudi na odru. Nič drugače ni bilo niti v petek, ko so zavzeli kar največji slovenski oder. Med koncertom Aktualov dan žena 2023 so namreč prišli na oder in s svojo energijo vzdušje v razprodani dvorani dvignili na drugo raven.  S svojim nastopom pa napovedali tudi nekaj velikega. 

Matjaž Korošec
Fehtarji pri Ličnu in Martini Švab. Zmenili so se, da Martina z njimi nastopi na Roštiljadi 2023. V kopalkah!!

Roštiljada 2023

Fantje so na odru namreč napovedali letošnjo Roštiljado, ki bo potekala v soboto, 27. maja. Več podrobnosti pa so izdali tudi danes zjutraj, ko so gostovali tako na Veseljaku kot tudi na Aktualu, kjer so poskrbeli tako za dobro glasbo kot tudi veliko smeha. Na Roštiljadi bodo poleg Fehtarjev nastopili tudi Kingstoni, skupina Skater, Jelena Rozga, Ivan Zak, Aktualova Galama in Petkova Pumpa. Organizatorji pa tudi tokrat obljubljajo številna presenečenja. Roštiljada je vseslovenski dogodek, ki se v Ljubljani odvija od leta 2017 dalje in bo tokrat organiziran že petič. 

Vedno je poskrbljeno za vse, kar ne manjka na nobeni roštiljadi - torej veliko dobre hrane in pijače ter seveda dobre glasbe. Popoldanski del vsebuje tudi otroško animacijo, zabavne igre in druge aktivacije za vse obiskovalce. Gre za dogodek na prostem, vedno so postavljeni veliki šotori v primeru, če bi nas presenetila kakšna ploha. Dogodek je namenjen za stare in mlade, v spremstvu staršev, oziroma odgovorne osebe se lahko dogodka udeležijo tudi mladoletne osebe. Vstopnice za letošnjo Roštiljado so že na voljo. Kliknite TUKAJ

Radiovizija Veseljak
Fehtarji na Veseljaku z voditeljema Janjo Ulaga in Nejcem Drobničem.