Presenetil

Keanu Reeves je vzel rdečo tabletko iz Matrice - resno, ima jo!

E. J.
7. 3. 2023, 13.28
Posodobljeno: 7. 3. 2023, 13.29
Deli članek:

Ko ste pomislili, da Keanu Reeves ne more biti bolj kul, je povedal tole.

Profimedia
Res je vzel rdečo tabletko iz filma trilogije Matrica, je zdaj priznal.

Med nedavnim Reddit Ask-Me-Anything (AMA) so Reevesa vprašali, ali je kdaj kaj ukradel iz katerega od svojih številnih filmskih setov. »Ne ukradel ... uro in poročni prstan od Johna Wicka, meč od 47 Roninov in prvo rdečo tableto, ki mi jo je dal Wachowski,« je odgovoril Reeves. Da, to pomeni, da je Reeves vzel rdečo tabletko iz "Matrice," poroča CNN.

Igralec trenutno promovira svoj najnovejši film "John Wick", četrti v franšizi. Obe franšizi "Matrica" in "John Wick" se nekoliko prekrivata, ko gre za fizičnost. Oba sta vključevala borilne veščine in Reevesa so vprašali o akciji.

Profimedia
Keanu Reeves trenutno promovira 4 del franšize John Wick.
"Nič se ne more primerjati s treningom kung fuja iz Matrce, ker je bil tako edinstven in zame prvič … toda jiu jitsuja v Johnu Wicku, ki je integriran z judom in streljanjem, tega se nikoli ne morem dotakniti na svoj način," je dejal. Reeves je odgovoril tudi na vprašanje o svojih željah, če se ne bi lotil igranja. "No, ko sem bil otrok, sem vedno govoril, da želim biti dirkač, dirigent ali astrofizik," je dejal. "Danes dirigiram nekaj glasbe."

Samo ne sprašujte ga o njegovem najljubšem filmu, v katerem je igral, pa je zapisala novinarka. »Imel sem veliko srečo, da sem sodeloval pri nekaj filmih, ki so mi spremenili življenje. Ne morem izbrati samo enega,« je dejal Reeves. »Ampak tukaj jih je nekaj –  Rečni breg  (River's Edge), Čudovita pustolovščina Billa in Teda (Bill and Ted's Excellent Adventure), trilogija 'Matrica',  Hudičev advokat (The Devil's Advocate), Temačno zrcalo (A Scanner Darkly),  Moj mali Idaho (My Own Private Idaho), Točka preloma (Point Break), ' John Wick'.