Se ga spomnite?

Mark Zebra vendarle izdal: "Moje dekle je moja glasbena muza"

E. J.
8. 3. 2023, 07.25
Posodobljeno: 8. 3. 2023, 07.28
Deli članek:

Kot osemnajstletnega glasbenika smo ga najprej spoznali v priljubljenem šovu X Factor leta 2012, danes predstavlja novo pesem in svoje dekle.

Rok Maver
Ime svojega dekleta še vedno zavija v tančico skrivnosti.

Tudi tokrat Mark Zebra navdušuje z novo skladbo, ki govori o globoki ljubezni in predanosti do osebe, za katero smo pripravljeni storiti vse na svetu. "Ustvarjanje nove pesmi mi je vzelo kar nekaj časa, dolgo sem jo pilil in popravljal malenkosti, ampak sedaj je čas, da ugleda luč sveta. Lahko rečem, da je moj izbrušen diamant nekakšna končna podoba moje vizije glasbene poti, v kateri se vidim in kjer lahko izrazim vsa svoja čustva, le to pa prenesem na poslušalca," je povedal Mark in vendarle izdal, kar so ga vsi spraševali že leta in sicer, ali ima dekle in ali je ta njegova glasbena muza? 

Rok Maver
Mark zebra in njegova muza.
Mark je povedal, da si je že od nekdaj sam sebe predstavljal kot romantika, pa ne le v glasbi, pač pa tudi v osebnem življenju. Nadvse hvaležen je za podporo svoje družine in svojega dekleta, katerega ime pa še vedno zavija v tančico skrivnosti. "O mojem ljubezenskem življenju zaenkrat še ne bom govoril, bo pa najbrž nekoč čas tudi za ta korak. Za zdaj vam naj povem le, da je prekrasna in da že nekaj časa predstavlja mojo glasbeno muzo. Ob njej se ne rabim pretvarjati in ona je tista, ki mojemu življenju daje smisel," nam je zaupal priljubljeni pevec. Mark Zebra tako k svojim glasbenim uspešnicam, kot so Bora Bora, Reci mi da, Če bi bila moja... dodaja novo romantično skladbo Dal bi vse za tebe.

Rok Maver
Mark sicer dela v družinskem podjetju, je tudi prostovoljen gasilec, najraje pa je glasbenik.
Se ga spomnite?

Spomnimo se ga iz šova X Factor Slovenija, ki je bila zanj, kot pravi, nekakšna odskočna deska. Melodijo romantične, a hkrati divje nove skladbe je ponovno napisal sam, za besedilo pa je poskrbel Rok Lunaček. Moderen aranžma in močna ritmična struktura, ki se izraža tudi v samem videospotu, je rezultat že znanega producenta Zebrovih glasbenih uspešnic Krešimira Tomca. Fantje že dolgo ustvarjajo skupaj in tvorijo t.i. tim tudi pri ostalih projektih, zato ne dvomimo, da je bilo ustvarjanje nove skladbe zabavno. Mark je, kot pravi, s svojim timom namreč skozi leta razvil iskren prijateljski odnos.