MASTERCHEF SLOVENIJA

Med ocenjevanjem bodo dvignili roke in zapustili kuhinjo

N.S.
8. 3. 2023, 08.01
Deli članek:

Nocoj se začenja 9. sezona kuharskega šova, kjer bo vroče in napeto. Med drugim naj bi Luka, Bine in Karim v eni oddaji prekinili ocenjevanje ene od jedi ...

Pop Tv
Karim Merdjadi, Luka Jezeršek in Bine Volčič so Masterchef sodniki, ki se nocoj vračajo z deveto sezono kuharskega šova.

Priljubljeni kuharski šov MasterChef Slovenija je v vseh sezonah doslej postregel s sočnimi zapleti, dramatičnimi trenutki, solzami in smehom ter zanimivimi recepti. Ustvarjalci šova pa zdaj obljubljajo, da bo deveta sezona, ki štarta nocoj ob 21.10 na Pop Tv, vsebinsko pestrejša, izzivi drugačni in sestavine nepoznane. Trije zvezdniški sodniki - Bine Volčič, Karim Merdjadi in Luka Jezeršek - so pred velikim začetkom priznali: "Mislim, da bomo takšni kot vsako leto, radovedni med kuhanjem, strogi pri spremljanju časa in iskreni pri ocenjevanju," je povedal kuharski sodniški trojček.

Pop TV
Letos bo 16 tekmovalcev doživljalo vzpone in padce, nekdo pa naj bi storil nekaj, zaradi česar so sodniki zapustili kuhinjo.

Očitno bo kuharski šov, katerega bistvo je pravzaprav razširiti kulinarična obzorja Slovencev in izboljšati domače jedilnike, tudi letos poskrbel za številne zanimive preobrate in pretrese med tekmovalci. Tik pred današnjim začetkom nove sezone smo izvedeli, da naj bi se med strogim ocenjevanjem tekmovalcev zgodilo nekaj, kar se doslej še ni. Sodniki Luka, Karim in Bine, naj bi med ocenjevanjem ene od jedi dvignili roke in zapustili kuhinjo!

Pop TV
Sodniški trojček bo radoveden med kuhanjem, strog pri spremljanju časa in iskren pri ocenjevanju.

So bili tako razočarani nad prezentacijo, je nekdo od tekmovalcev preveč govoril ali pa je sodnike kdo hudo razjezil? Očitno bomo morali za pravi razlog počakati na ogled ene od letošnjih epizod ...

POP TV
Tekmovalci 9. sezone šova MasterChef Slovenija.