težko pričakovano

Anja Ramšak sporočila veselo novico

R.T.
22. 2. 2023, 17.08
Posodobljeno: 22. 2. 2023, 17.15
Deli članek:

Voditeljica na Radiu 1 Anja Ramšak, ki poslušalce zabava v družbi Roberta Roškarja v Šou domov, lahko znova uporablja Instagram, saj so ji po treh tednih končno vrnili profil. Praktično čez noč so ji ga ukinili, Anja pa se je trudila, da bi ga dobila nazaj.

Radio 1
Anja Ramšak je spet na Instagramu.

»Ker ni uspelo, sem na koncu plačala nekomu in so mi ga vrnili v treh urah. Ja, žal mi je bilo denarja, ampak tako je. Zdaj pa sem šla čez vse slike in sem si jih shranila na svoj disk, tako da če mi ga še enkrat 'shekajo', ga ne bom več plačala,« je odločena Anja, ki prizna, da je dober občutek, ko je znova na tem priljubljenem socialnem omrežju.

»Odpisujem ljudem, berem, da je en kup škandalov, Sanjske ženske se kregajo, spremljam to dramo. Naj povem, da meni ni bilo panike biti tudi brez, samo Roškar mi je ful težil, on je bil živčen. Ampak mi je ok, da ga imam nazaj. Vidim pa, da se veliko ljudem to dogaja, neki nategi so in Instagram sploh ne odgovarja na sporočila. Ljudje shranite svoje slike na druge platforme, ne na socialna omrežja,« je posvarila priljubljena voditeljica, ki bo o prigodah na Instagramu spet lahko poročala poslušalcem v Šou domov, od 14. do 18. ure.

Radio1
Nasvet Anje Ramšak