Slišen po vsej sloveniji

Radio 1 80 otvoril Božidar Wolfand Wolf!

N.N.
23. 1. 2023, 11.21
Posodobljeno: 24. 1. 2023, 10.34
Deli članek:

Danes smo dobili novo radijsko postajo, posvečeno najboljšemu desetletju v glasbi, Radio 1 80! Čisto nova in unikatna radijska postaja na slovenskem tržišču predvaja samo vaše najljubše hite osemdesetih let!

Darja Štravs Tisu
Dobili smo novo radijsko postajo!

Večina govornega programa je posvečena obujanju spominov in nostalgije, poslušalci pa boste na tekočem z aktualnimi informacijami, novicami, vremenom in prometom.

»Ponosno predstavljamo novo radijsko postajo Radio 1 80, ki je namenjena vsem ljubiteljem glasbe iz najboljšega desetletja v glasbi. Starejši se ga spominjajo z nostalgijo, mlajši danes velike uspešnice tega obdobja odkrivajo na Tik Toku. Radio 1 80 ponuja poslušalcem, ki pogrešajo to glasbeno zvrst, točno tisto, kar si želijo. Voditelji vam bodo v kratkih moderacijah zaupali številne podrobnosti o vaših najljubših skladbah iz 80-ih let, ki jih že dolgo niste slišali,« je povedala urednica Mojca Pušlar.

Poslušalce je zjutraj prvi pozdravil , eden največjih ljubiteljev in poznavalcev dobre glasbe Matjaž Lovše, ki vas bo zbujal od 6. do 10. ure. Pridružil se mu je še pevec Božidar Wolfand Wolf, ki je prišel zapeti uspešnico iz 80-ih, Oh ne, Cherie in skupaj sta otvorila novo radijsko postajo.

Za Lovšetom boste od 10. do 15. ure uživali v družbi dobro razpoložene Sanje Brezočnik, od 15. do 18. ure pa vas bo domov pospremil Igor Kukovec. Radijska postaja Radio 1 80 je preko tehnologije DAB in spleta slišna po vsej Sloveniji, preko frekvence 92,6 MHz pa v Ljubljani.