O tistem posnetku

Pamela Anderson: Bilo je kot posilstvo

R.T.
23. 1. 2023, 10.14
Posodobljeno: 24. 1. 2023, 09.55
Deli članek:

Za Pamelo Anderson bolečina zaradi intimnega posnetka iz leta 1995 ne bo nikdar izginila.

Profimedia
Pamela Anderson

28 let pozneje je zvezdnica Obalne straže spregovorila o novi mini seriji Pamela & Tommy, ki se osredotoča na njeno zvezo z njenim tedanjim možem, bobnarjem zasedbe Motley Crue Tommyjem Leejem.

Pamela Anderson ima zaradi nove mini serije, za katero stoji Disney, nočne more. Razumljivo torej, da si je ne namerava ogledati. Prav tako si ni nikdar ogledala intimnega posnetka, ki je našel po v svet in jo zaznamoval za preostanek življenja.

»Nihče zares ne ve, kaj sva prestajala. Morali bi imeti moje dovoljenje,« je dejala Anderson.

Britanska igralka Lily James, ki je stopila v njene čevlje, jo je zaprosila, da bi se srečali, potem ko je dobila vlogo, a je njeno pismo ostalo neodprto.

55-letnica je razkrila, da je do pred kratkim o seriji govorila le s svojim »ožjim krogom« ter Tommyjem, s katerim ima dva sinova, 26-letnega Brandona in 25-letnega Dylana. Ko je bivšega moža povprašala, kaj si misli o vsem skupaj, naj bi ji odgovoril, naj ne pusti, da je prizadene tako zelo, kot jo je prvič.

Zvezdnica še vedno ne ve, kdo jima je ukradel posnetek. »Nima smisla razmišljati o tem. Škoda je bila narejena. Zakaj bi hotela iti še enkrat čez to? Pred tem sem se ogradila. Morala sem se. Gre za obrambni mehanizem, zdaj pa se vse ponavlja,« je dejala in dodala, da se počuti, kot da je bil posnetek spet ukraden.

Izginil iz sefa

Posnetek njunih medenih tednov je izginil iz sefa v garaži njunega kalifornijskega doma, ki je bil v fazi obnove. Zakonca sta potrebovala več kot leto dni, da sta ugotovila, da jima ga je nekdo ukradel. Prijavila sta krajo in najela zasebnega preiskovalca. Sčasoma je kopijo dobila revija Penthouse, a so obljubili, da ga ne bodo objavili. Pamela zanika, da sta so v svet za dobiček poslala sama.

Takrat se je zavedela, je še dajala, da je njena kariera končana. Izkušnjo je primerjala s posilstvom.

Z Leejem sta se ločila 1998. Po tistem se je poročila še petkrat. Te dni pravi, da je nemogoče, da bi bila s komerkoli drugim kot z očetom njenih otrok, a da misli, da ne bi mogla biti niti z njim.