Skrivnostno

Eva Mendes je po naključju razkrila, da se je poročila z Ryanom Goslingom: izdala jo je ena beseda

E. J.
21. 11. 2022, 19.43
Posodobljeno: 21. 11. 2022, 20.13
Deli članek:

Slavni par je menda že rekel 'da', so zdaj prepričani v Hollywoodu.

profimedia
Eva Mendes je nedavno nastopila v avstralski oddaji, kjer se je malce zagovorila in kot kaže, sta z prav tako znanim igralcem Ryanom Goslingom že nekaj časa poročena.

Hollywoodski par Eva Mendes (48) in Ryan Gosling (42) sta v zvezi že 11 let, igralkin nedavni komentar pa je nekatere napeljal na misel, da sta se pred kratkim poročila.

Mendesova je namreč nedavno nastopila v oddaji 'Channel Nine's Today', ko je govorila o svojem dobrodelnem delu v Avstraliji, a je Goslinga v nekem trenutku označila za svojega moža. »Tukaj so vsi tako gostoljubni, moj mož Ryan je tukaj in imava se super,« je povedala igralka, ki je pred kratkim delila tudi zanimivo fotografijo. Objavila je sliko svoje tetovaže na zapestju, kjer so jasno vidne besede 'de Gosling'. Mimogrede, uporaba besede 'de' v latinskoameriški kulturi združuje ženski priimek s priimkom njenega moža po poroki.

Igralka je nato v oddaji 'Kyle in Jackie O' pojasnila, da je tetovaža dejansko nastala pred mnogimi leti in da je kmalu po objavi na Instagramu prejela veliko 'smešnih vprašanj'. »Kdo pravi, da se še nisva? Vse rad ohranjam skrivnostno. Sem skrivnostna ženska,« je dejala igralka, ki je Goslinga spoznala na snemanju filma 'Sins of the Father' leta 2011. Par ima dve hčerki; osemletna Esmeralda Amada in šestletna Amada Lee.

profimedia
Znani igralski par ima dve hčerki, o svoji zasebnosti pa sta že vsa leta izredno skrivnostna.