NA OPERACIJI

Kontroverzna srbska starleta Soraja Vučelić se po prometni nesreči bori za življenje

M. T. V.
8. 11. 2022, 12.04
Posodobljeno: 8. 11. 2022, 12.19
Deli članek:

Na meji z Albanijo se je v avto 35-letnice zaletel kombi, zaradi zlomljenih reber, poškodovanih pljuč in notranjih krvavitev je v zelo slabem stanju.

Facebook
Soraja Vučelić

Srbska starleta Soraja Vučelić, ki je pred leti sodelovala v šovih Big Brother, je bila v soboto udeležena v prometni nesreči v bližini kosovsko-albanske meje. V Mercedesovem terencu se je s prijateljico iz Kosova peljala v Albanijo, ko je vanjo z vso silo trčil kombi. S prsnim košem je silovito udarila v volan in si pri tem polomila več reber in si poškodovala pljuča in druge notranje organe. Avto je bil menda popolnoma uničen, dekleti so morali iz njega izrezati gasilci. Sorajo so nezavestno odpeljali v bližnjo albansko zasebno bolnišnico, kjer so jo operirali, a ker se ji je stanje nenadoma poslabšalo, so se njeni domači odločili, da jo prepeljejo v eno od priznanih hrvaških klinik, kjer jo zdravniki pravkar operirajo. »Zdravniki se že od sobote borijo za njeno življenje. Takoj po nesreči so jo prepeljali v zasebno albansko bolnišnico, kjer je bila operirana, včeraj pa se ji je stanje poslabšalo, nastale so notranje krvavitve. Družina in prijatelji so se jo odločili prepeljati na Hrvaško na novo operacijo,« neimenovani vir navaja srbski portal Informer.

35-letnica je začela kot manekenka, razvpita pa je postala kot tekmovalka srbskega Big Brotherja, večkrat se je slekla za Playboy, znana je po ekstravagantnem življenjskem stilu, lepotnih operacijah in enormnem povečanju prsi, povezavah s kriminalnimi organizacijami, leta 2014 pa naj bi imela razmerje z brazilskim nogometašem Neymarom, kar je on zanikal.