Vse za nekaj dobro

Zvezdana Mlakar: ostala je brez oddaje in napisala knjigo

P. J.
17. 10. 2022, 05.54
Posodobljeno: 17. 10. 2022, 10.59
Deli članek:

Po 6 letih je televiziji pomahala v slovo in se posvetila pisani besedi.

Osebni arhiv
Zvezdana Mlakar je obdobje, ko je čez noč ostala brez oddaje, izkoristila za pisanje knjige.

Ob začetku letošnjega leta je marsikdo ob novici, da je priljubljena igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar ostala brez oddaje na nacionalni televiziji, obstal odprtih ust. V šestih letih je gledalce skozi pogovore z domačimi in tujimi sogovorniki navduševala s svojo odprtostjo in neposrednostjo, marsikdaj pa je pred kamero pokazala tudi svoja čustva in ranljivost.

V mesecih, ki so minili od trenutka, ko so ji na nacionalni televiziji pomahali v slovo, pa Zvezdana ni sedela križem rok. V tem času je namreč nastalo nekaj prav posebnega, nekaj, kar jo bo za vedno spominjalo na čase, ko je vodila oddajo, v kateri ni poznala tabujev.

»O mojih pogovorih sem z urednikom Rokom Smolejem napisala knjigo, v njej pa boste izvedeli marsikaj, tudi to, komu sva znala reči ne, ko smo še snemali,« je razkrila Zvezdana, ki se veseli dne, ko bodo njeni pogovori, ki so ji spremenili življenje, ugledali luč sveta. »Pa se je še enkrat izkazalo, da je vse za nekaj dobro,« odločno pravi in iskreno dodaja, da knjige ne bi bilo, če ne bi ostala brez oddaje.