tokrat navdušuje najmlajše oboževalce

Glasbenik se je tokrat znova posvetil otrokom

Nejc Simšič
4. 9. 2022, 19.50
Posodobljeno: 4. 9. 2022, 19.51
Deli članek:

Dejan Krajnc, ki ga poznamo tudi pod imenom Dejan Dogaja, po naporni poletni sezoni, v kateri je imel z nastopi zapolnjen čisto vsak vikend, med otroke pošilja že drugo otroško skladbico – z naslovom Uspavanka.

Rok Deželak
Dejan Dogaja pravi, da živi svoje poslanstvo – zabavati ljudi.

Dejanu, ki s svojim Dogaja bandom že dve leti stopa po uspešni samostojni poti, res ne zmanjka energije in idej za nove projekte. Poleti so vsi člani benda nastopali prav vsak konec tedna ter igrali po vsej Sloveniji; njegova prva samostojna pesem Nenormalno lepo je presegla milijon ogledov, igrali so na največjih glasbenih festivalih pri nas, na veselicah, porokah, maturantskih plesih, otroških zabavah ... Po vsem tem pa je Dejan pred dnevi pristal na urgenci. In vendar ga to ni ustavilo, da ne bi na prvi šolski dan svoji najiskrenejši publiki, kot otrokom pravi sam, poklonil darila – otroške pesmi z naslovom Uspavanka.

OD NAJVEČJIH ŽUROV DO OTROŠKIH ZABAV                             

Dejan Dogaja rad poskrbi za vse, od zabave za naše najmlajše do najboljšega žura pozno v noč, saj so člani benda res odlični glasbeniki in se to na odru opazi. Tam dihajo kot eno in več kot očitno je glasba njihovo poslanstvo. »Obožujem otroke, njihove iskrene nasmehe in veselje, ko skupaj pojemo vse otroške glasbene uspešnice. Obožujem pa tudi tiste prave žurke, kjer na odru naredimo 'razpaljotko'. Da sem srečen, potrebujem oboje, in lahko rečem, da trenutno res živim svoje sanje. Ob tem pa imam še najboljši bend na svetu,« pove Dejan, ki že pripravlja nove komade tudi za malo starejšo publiko.