Z avtodomom

Ana Dolinar Horvat na poti: družinska pustolovščina v Albaniji

P. J./revija Lady
4. 9. 2022, 09.16
Deli članek:

Po tem, ko je ustvarjala nove vsebine za podkast Mater, v katerem je doslej iskreno spregovorila o nosečnosti, porodu, poporodnem obdobju in celo o zlorabah iz otroštva, se je z družino podala na nepozabno pustolovščino po Balkanu.

revija zvezde
Družina Ane Dolinar je med potjo v Albanijo prebolela trebušno virozo, a jim ta ni izbrisala nasmeha z obrazov.

Igralka Ana Dolinar Horvat je po rojstvu sina Luna pustila službo v Mestnem gledališču ljubljanskem, kjer je bila od leta 2009 redna članica igralskega ansambla, in se posvetila družini. Mož in režiser Sebastjan Horvat jo je pri odločitvi podprl, saj si je Ana zadnja leta neizmerno prizadevala čim več časa preživeti s hčerkama Ronjo in Nano. Igralka je julija nekaj dni preživela sama in je ustvarjala nove vsebine za podkast Mater, v katerem je doslej iskreno spregovorila o nosečnosti, porodu, poporodnem obdobju in celo o zlorabah iz otroštva, nato pa se je z družino podala na nepozabno pustolovščino po Balkanu.

Z avtodomom so se za nekaj tednov odpravili proti Albaniji, na poti pa so se večkrat ustavili na različnih lokacijah na Hrvaškem in v Črni gori. Ob koncu njihove poti so žal staknili trebušno virozo. A čeprav je bolezen poskrbela za nekaj slabe volje, jih optimizem in navdušenje nad čudovitimi prizori nista zapustila niti za trenutek. Igralka je še enkrat dokazala, da je čudovita mamica, ki ne komplicira niti v najzahtevnejših situacijah, s svoji spletnimi sledilci pa je v svojih zgodbah na instagramu razkrila, da znajo njeni otroci uživati v najenostavnejših igrah in z veseljem prespijo na plaži, občudujejo sončne vzhode in zahode, poleg tega pa se ravno zaradi časa, preživetega skupaj, vez med njimi krepi iz dneva v dan.