hollywood pri sosedih

Kopica zvezdnikov na luksuzni jahti pluje ob hrvaški obali

M. T. V.
22. 7. 2022, 20.04
Posodobljeno: 22. 7. 2022, 20.31
Deli članek:

Od igralca Matthewa McConaugheyja do raperja Seana Diddyja Combsa – skupina prijateljev uživa na počitnicah.

Profimedia
Woody Harrelson

Že nekaj časa po hrvaškem morju pluje 72-metrska luksuzna jahta z imenom Serenity, katere tedenski najem stane najmanj 550 tisoč evrov, trdi hrvaški portal Index. Ima namreč kar petnajst spalnic, v katerih se lahko namesti do 28 gostov, za katere skrbi tridesetčlanska posadka, bazen, jacuzzi, klubsko sobo, teraso za sončenje …

Na njej že več kot teden dni uživa skupina prijateljev, kar ne bi bilo nič takšnega, če ne bi šlo za nekaj največjih imen Hollywooda. Na jahti namreč norčije zganjajo igralci Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Sacha Baron Cohen in David Spade, komik Chris Rock ter raper Sean Diddy Combs, ki se je prijateljem pridružil pred dvema dnevoma, ko je bila ladja zasidrana v Splitu.

Woody je že pred leti povedal, da gredo fantje vsako leto na 'turnejo prijateljstva'. »Skoraj vsako leto gremo skupaj na turnejo prijateljstva. Razmišljal sem, da bi to raje poimenoval 'odklop in zažiranje svojih bogatih prijateljev', ampak turneja prijateljstva se sliši bolje,« je povedal v šovu Ellen DeGeneres. Letos očitno 'turneja prijateljstva' poteka na Hrvaškem.

Slavna druščina se na počitnicah očitno odlično zabava, privoščijo pa si tudi kakšen skok v mesto in obiščejo katero od znanih restavracij. Pred dnevi so jih opazili v Vrnik Arts klubu na otoku Vrnik blizu Korčule, kjer je bila tisti hip ravno tudi hrvaška pevka Severina.