SLADKO PRIČAKOVANJE

Kate Mara in Jamie Bell bosta spet zibala

M. T. V.
11. 7. 2022, 09.51
Posodobljeno: 11. 7. 2022, 09.54
Deli članek:

Veselo novico sta z oboževalci podelila na družbenih omrežjih, ime njune prve hčerke pa je še vedno skrivnost.

Profimedia
Kate Mara in Jamie Bell

Igralca Kate Mara in Jamie Bell spet pričakujeta naraščaj. »Na tej fotografiji smo trije,« je napisala na Instagramu ob fotografiji z možem. Za par bo to drugi otrok, saj imata že triletno hčerkico (katere ime še vedno skrivata pred javnostjo), Jamie pa ima iz zakona z Evan Rachel Wood še 8-letnega sina Jacka Matfina.

39-letnica in 36-letnik sta se spoznala leta 2014 na snemanju filma Fantastični štirje, leto kasneje sta uradno stopila na rdečo preprogo kot par, poročila sta se leta 2017. Kate poznamo predvsem iz serij 24, Ameriška grozljivka in Hiša iz kart, Jamie pa je zaslovel že kot mladenič s filmom Billy Elliot, gledali pa smo ga tudi v King Kongu, Rocketmanu, Skakaču …

Profimedia
Jamie s hčerko in sinom

Kate je pred časom delila tudi bolečo izkušnjo: preden je zanosila in nato povila hčerko, je imela spontani splav. »Nova nosečnost je bila zato za naju grenko sladka, hkrati sem bila zelo vesela, a tudi žalostna in zaskrbljena.« Na srečo v drugo ni bilo težav, tako da jih ne pričakujeta niti v tretje. Kdaj bo drugič postala mamica, ni izdala, je pa njen trebušček že kar lepo okrogel.