ABRAHAMOVKA

Ena najbolj seksi igralk na svetu se počuti strašansko stara

M. V.
10. 7. 2022, 13.55
Posodobljeno: 10. 7. 2022, 14.01
Deli članek:

Kolumbijka Sofia Vergara, ki jo poznamo iz serije Sodobna družina praznuje 50. rojstni dan - in ni preveč vesela.

Profimedia
Sofia Vergara

Danes se je z Abrahamom srečala kolumbijska lepotica Sofia Vergara, ki je kot manekenka najprej zaslovela v domači deželi, nato pa jo je s Sodobno družino spoznal ves svet. Postala je svetovna latino ikona in ena od najbolj zaželenih igralk Hollywooda, poleg tega, da hvalijo njen talent za igro, pa jo redno uvrščajo na vrhove različnih lestvic najbolj seksi in najlepših žensk na svetu. Je tudi najbolje plačana igralka na televiziji in ena najvplivnejših zvezdnic na svetu, ki letno zasluži tudi več kot 43 milijonov dolarjev, saj ima poleg igranja še celo vrsto obstranskih poslov, od lastne linije nakita do kavbojk, je pa tudi žirantka v šovu Amerika ima talent.

A današnji dan zanjo očitno ni preveč vesel, saj je igralka že lani v intervjuju za El Universal priznala, da bi ustavila čas, če bi se dalo, saj še ni pripravljena na srečanje z Abrahamom. »Ko bom dopolnila petdeset let, se bom počutila zelo zelo staro. Čeprav se ne morem pritoževati, da si do sedaj še nisem privoščila vsega, kar sem si želela.« Že prej je večkrat povedala, da se boji staranja in fizičnih sprememb, ki jih ta prinaša. »Nočem se postarati! Če bi mi rekli, naj si okoli oči nanesem cement, ker bo to ustavilo gubice, bi si ga. Mlad je vsak videti boljše,« je na primer povedala za revijo New Beauty in še priznala, da ima doma celo omaro vseh možnih lepotnih maž in tretmajev – in jih tudi uporablja. Jezila se je tudi, da jo vedno pogosteje naslavljajo z gospa. »Ampak kaj naj?«

Da bi ohranila svojo seksi postavo, zelo pazi pri prehrani in pod nadzorom osebnih trenerjev telovadi petkrat na teden. Ne izključuje tudi kakšnega lepotnega posega, če bi se ji to zazdelo potrebno – v Kolumbiji to ni prav nič nenavadnega. Se pa zaveda, da jo to ne bo zares pomladilo, le polepšalo.

Sofia, ki jo poznamo tudi iz filmov Vroči pregon, Šef, Smrkci in Silvestrovo v New Yorku, je mama enega otroka, 31-letnega sina Manola, ki ga ima z bivšim možem Joeom Gonzalezem. Od leta 2015 je poročena z igralcem Joeom Manganiello (Prava kri), ki je bil, dokler je ni spoznal, eden najbolj zaželenih samcev v igralskem svetu.

Profimedia
Sofia z možem Joejem Manganiellijem

Zelo znana je tudi njena zveza s poslovnežem Nickom Loebom, ki je trajala od leta 2010 do 2014, saj je ta po njunem razhodu na sodišču zahteval 'skrbništvo' nad oplojenima jajčecema, ki sta ju dala zamrzniti, ko sta bila še skupaj, da bi morda kasneje s pomočjo nadomestne mame lahko dobila otroka. Razvpita sodna bitka se je končala z Loebovo opustitvijo tožbe po dveh letih. Čeprav si tudi Manganiello želi, da bi imela otroka, Sofia o tem ni več prepričana, saj pravi, da ne želi biti (stara) mama pri petdesetih.

A čeprav se sama morda počuti precej staro, jo drugi še vedno vidijo kot seksi lepotičko. Tudi vlog ji še ne manjka, pravkar je posnela serijo Griselda, v kateri igra zloglasno Griseldo Blanco, bolj znano kot Črna vdova, voditeljico kolumbijskega mamilarskega kartela Medellin. Vsekakor vloga, ki ji lahko prinese novo slavo med karakternimi igralkami, pri katerih leta niso več na prvem mestu.