Zabava

Challe Salle podrl rekord in šel na dopust

M. T. V.
11. 7. 2022, 09.06
Posodobljeno: 11. 7. 2022, 12.52
Deli članek:

Raper z novo poletno uspešnico Javi mi, za katero je posnel že petintrideseti videospot v karieri - zaradi snemanja pa ga je obiskala policija.

Amadej Hercog
Challe Salle

Priljubljeni glasbenik Challe Salle trenutno s svojo izbranko Yvonne Srdoć uživa na počitnicah v Hurgadi. Zasluženo, saj je malo pred tem posnel videospot za novo pesem Javi mi. V zadnjem letu dni je to že peti novi singel, za vsakega je posnel tudi videospot, kar naj bi bil nov slovenski rekord, ki Saša Petrovića, kot je pevčevo pravo ime, uvršča med najbolj produktivne glasbenike na domači sceni.

»To je že moj peti videospot v zadnjih dvanajstih mesecih in pravijo mi, da kaj takega še ni uspelo nobenemu glasbeniku na naši sceni. To je zame velika čast in dosežek. Poleg tega pa je to že moj petintrideseti videospot, kar se mi zdi zelo lepa številka za dvanajst let kariere. Trudim se biti vedno boljši, v vseh pogledih. Zdaj si bom vzel mesec dni počitka, potem pa 'gas' naprej,« se veseli Challe, ki obožuje poletja, zato je tudi nova pesem zelo poletno obarvana. »Poletje ima zame nek poseben čar, zato sem želel poslušalcem tudi pričarati tako vzdušje. Zgodba govori o ljubezenski avanturi med dvema, ko še nihče razen njiju ne ve, da sta skupaj preživela vroče trenutke.«

Vroč je tudi videospot, v katerem nastopajo sami znani obrazi: Youtuber Pero Martić, zvezdnici resničnostnih šovov Kmetija in Sanjski moški Tjaša Vrečič in Ana Pusovnik, modna in lepotna vlogerka Eva Centrih in njen fant, glasbeni producent Rale, eksotična plesalka Nadja Arhar ter didžej in radijski voditelj Klemen Kopina, Challetovo poletno avanturo pa je upodobila manekenka Jutra Zorc. Snemali so na otoku Krku in na terasi ene izmed elitnih rezidenc v Ljubljani, kjer se je delovna druščina očitno malce preveč sprostila in vživela v zabavo, tako da jih je eden od sosedov zaradi hrupa prijavil na policijo. Na srečo so jo odnesli le z opozorilom in projekt mirno zaključili pozno v noč. »Na snemanju smo se imeli super, kot ponavadi. Čeprav nam je v Ljubljani malo ponagajalo vreme in sosedje, je na koncu vse izpadlo kot sem si zamislil.« In tako lahko zdaj zadovoljen in brez skrbi uživa v počitnicah v vročem Egiptu.